HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben bu taktikle biletsiz önce diyarbakırı ligde 4. yaptım sonrada malagayı 1. yaptım.Çok süper bi taktik.
4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileridei kalsın.
Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.
Aynı şekilde eger biletiniz varsa tothem hotpurs dan Lennon u mutlaka alın çok ii hızlı gelişio hemde çok ii oynuo.Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev i oneriom 6-7gunde 104 105 oluyor.Kalede çok ii.
+rep plssss
4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileridei kalsın.
Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.
Aynı şekilde eger biletiniz varsa tothem hotpurs dan Lennon u mutlaka alın çok ii hızlı gelişio hemde çok ii oynuo.Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev i oneriom 6-7gunde 104 105 oluyor.Kalede çok ii.
+rep plssss
kardes ben mac hester cıty aynı taktıgı onceden yapmıstım1. oldum ayrıca Valencia yı alın oyuncu olarak manchester unıted da asıst kralı oldu ben de 

gervinho yoyu ve hazardı antremana alın ıkı gunde 90 oluolar 4 gun bekleın gervınho 100 olur ztn

gervinho yoyu ve hazardı antremana alın ıkı gunde 90 oluolar 4 gun bekleın gervınho 100 olur ztnŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)