Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Taktikler Kesin Sonuç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAPAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

TheAPAK

Level 7
TM Üye
Konular
323
Online süresi
1h 55m
Reaksiyon Skoru
370
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
194
MmoLira
65
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben bu taktikle biletsiz önce kasımpaşayı ligde 4. yaptım sonrada West Ham United 'i 1. yaptım. Çok süper bi taktik.

4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileride kalsın.

Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.

Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.

Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi.

Aynı zamanda takımınız çok iyi degil ise 4-5-1 B kontra atak oynayarak ligde iyi yerlere gelebilirsiniz.Benim biletsiz bir şekilde bu taktiklerle bir çok başarım var

4-3-3 paslaşarak, sertlik düzey : normal, pres %90 diğerleri %50 defansta kal, ortada kal, forvetlerde yerinde kalsın bu taktik süper bir taktik, deneyin derim.

Emeğe Saygı ! (Sadece Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.

Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi. burası Alıntıdır ....)

4-5-1 b kontra atakın değerlerini yazarsan sevinirim

Kontra Ataksa Senin Takımın Çok Fazla Güçlü değildir bu yüzden Kanatlardaki Adamların Güçlü olsun ve ve Defansının Ortasıda İyi Olsun.Takımını Söylersen ve Oyuncu Ort. larını Yardımcı Olabilirim ...

Arkadaşlar eğer 4-3-3 oynarsanız Orta sahanızın defans açısından iyi olması lazım eğer değilse güçsüz takımları yenersiniz güçsüzlere yenilirsiniz.Ben 4-5-1 B yi öneriyorum.Süper ama 2 tane güçlü forvet adamınız varsa 4-4-2 A süper olur.Ben Barcelonayı aldım.3-4-3 oynadım na mağlüp bitirdim valla :D

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri