- Konular
- 323
- Online süresi
- 1h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 370
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben bu taktikle biletsiz önce kasımpaşayı ligde 4. yaptım sonrada West Ham United 'i 1. yaptım. Çok süper bi taktik.
4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileride kalsın.
Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.
Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.
Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi.
Aynı zamanda takımınız çok iyi degil ise 4-5-1 B kontra atak oynayarak ligde iyi yerlere gelebilirsiniz.Benim biletsiz bir şekilde bu taktiklerle bir çok başarım var
4-3-3 paslaşarak, sertlik düzey : normal, pres %90 diğerleri %50 defansta kal, ortada kal, forvetlerde yerinde kalsın bu taktik süper bir taktik, deneyin derim.
Emeğe Saygı ! (Sadece Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.
Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi. burası Alıntıdır ....)
4-4-2 B kaleyi gorunce vur sert bekler ileri geri orta saha forvete yardımcı forvet ileride kalsın.
Bu şekilde çok onemli işler başarabilirsiniz.
Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.
Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi.
Aynı zamanda takımınız çok iyi degil ise 4-5-1 B kontra atak oynayarak ligde iyi yerlere gelebilirsiniz.Benim biletsiz bir şekilde bu taktiklerle bir çok başarım var
4-3-3 paslaşarak, sertlik düzey : normal, pres %90 diğerleri %50 defansta kal, ortada kal, forvetlerde yerinde kalsın bu taktik süper bir taktik, deneyin derim.
Emeğe Saygı ! (Sadece Aynı şekilde eger biletiniz varsa Tothem Hotpurs'dan Lennon'u mutlaka alın çok iyi hızlı gelişiyor hemde çok iyi oynuyor.
Ayrıca kaleci açıgınız varsa Akınfeev'i oneriyorum 6-7 gunde 104-105 oluyor.Kalede çok iyi. burası Alıntıdır ....)
- Konular
- 59
- Online süresi
- 2m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
4-5-1 b kontra atakın değerlerini yazarsan sevinirim
- Konular
- 323
- Online süresi
- 1h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 370
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Kontra Ataksa Senin Takımın Çok Fazla Güçlü değildir bu yüzden Kanatlardaki Adamların Güçlü olsun ve ve Defansının Ortasıda İyi Olsun.Takımını Söylersen ve Oyuncu Ort. larını Yardımcı Olabilirim ...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar eğer 4-3-3 oynarsanız Orta sahanızın defans açısından iyi olması lazım eğer değilse güçsüz takımları yenersiniz güçsüzlere yenilirsiniz.Ben 4-5-1 B yi öneriyorum.Süper ama 2 tane güçlü forvet adamınız varsa 4-4-2 A süper olur.Ben Barcelonayı aldım.3-4-3 oynadım na mağlüp bitirdim valla 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)