HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar 4-4-2 ye karsı guclu bi taktik solicem ( 3-5-2 defans geride kalsın orta saha forvete yardımcı ol forvet sadece atak sert kaleyi gorunce vur cok ofansif kontrollu oyun pres %70 civarı falan adam adama ofsayt t. hayır ) bence deneyyin orta sahaya üstunluk kurmus olusunuz hemde gol pozisyonu fazla vermiyounusrz su ana kadar oynadıgım maclarda kaleme en fazla 7 sut cekilmis ve hic biri kaleyi bulmamıs orta saha guclu ise muhakkak denein DİKKAT!!!!! 4-4-2 YE KARSI GUCLUDUR DİĞER TAKTİKLERE GUCLUMU ONU BİLEMEM
Benİm de bİr taktİkİm var :d 4-5-1 kaleyİ gÖrÜnce vur a defans gerİde kal
orta saha forvete yardimci forvet İlerde kal ben bolton la namaĞluo olarak bu taktİkle 1. Bİtİrdİm ve 7549 puan aldim deneyİn her takimda uyguluom bunu sÜper
orta saha forvete yardimci forvet İlerde kal ben bolton la namaĞluo olarak bu taktİkle 1. Bİtİrdİm ve 7549 puan aldim deneyİn her takimda uyguluom bunu sÜper
Bende 3 Sezondur Biletsiz Oynayarak Diziliş: 4-3-3 (B) Bekler İleri Geri , Orta Saha Ortada Kal , Forvet Sadece Atak Yaptım Taktikler: Sert , Kanatları Kullan , Taktik Ayrıntıları : Oyun Anlayışı Hücum , Tempo Kontrollü Oyun , Pres 72'de Bu Taktiklerle 1. Sezon 3. , 2.Sezon 4. , 3.Sezonda 1. Bitirdim Şimdide 4. Sezon da 29 Fikstürdeyim Ve birinciyim Ve Bu Taktikle 3. Forvetcimde Gol Kralı Nihat 33 , Holosko 22 , Cavenaghi 21 Altımdakilerde Daha 15'lerde Takımım da Beşiktaş bu Taktikleri Tavsiye Ederim... Ve Şuan En Pahalı Oyuncumda batuhan Karadeniz Gücü 107 Değeri 50.180.059 Dur.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)