Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ofm de müthiş taktik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zafer6161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 177K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ben bu siteye yeni üye oldum da sizin taktiklerinize baktımda bir şeye yaramıyor ben size en iyi taktiği versem ben mesala galatasarayı yönetiyorum 2 . sıradaki bursaya 15 puanlık fark attım ve yarın maçlar bittiyor düneyin ise diğer kupayı kazandım rakibimde beşiktaştı 10:2 yendim bu mesaja yorum yazın ki bileyim herkes bu siteye giriyor

bilmeyenler için ofm de bedava ticket day yani bilet günü isterseniz özel tekliflere girin özel teklifler menajer butonundaki sezon biletleri sayfasında oradan özel tekliflere tıklayın ve sadece bazı sitelere kayıt olarak bile en az 6 gün kazanabilirsiniz.
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

şans olabilir yada takımın kalitesi onlar senin gibi 1. Olması beklenen bir takımdan bahsetmiyorlar ve transferlerin de kaliteli olabilir diyarbakır spor'a messi'yi ve ronaldo'yu al 1. Olmazmı? Bir de öyle düşün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri