C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bad Company 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quater0s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 316

quater0s

Level 5
TM Üye
Konular
101
Online süresi
1m 8s
Reaksiyon Skoru
217
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
139
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bad Company 2 bu dönemde oyunlardan zevk almak için en ideal oyunlardan biridir oyun içinde görsel efektler baş gösteriyor en düşük ayarlarda bile oyundan zevk alarak oynamanız mümkündür.Oyunda gerek yerden yükselen tozlar olsun gerek adamınız vurulduğunda çıkan sesler olsun silahlar olsun hepsi çok detaylı ve profesyonelce yapılmış işler bu zamanlarda oyunların en dişlisi olarak bu oyunu göstermek mümkündür.

Geçmişten günümüze

Oyun sektörüne Battlefield ile atılmış olan firma oyuna ve oyundaki tüm kullanıcılara büyük önem gösteriyor örneğin bir hata bir bug bulundu ve oyuncular bundan rahatsız ertesi gün oyuna yeni sürüm gelmesi herkezi rahatlatmakta.

Şimdi branşlarımıza geçelim oyunda 4 adet branş bulunmaktadır.Assault , Medic , Engineer ve Sniper benim favorim sniperdır Conquest lerde bire bir oyun zevkini alabildiğim tek branş sniperdır çünkü kayalıkların arasında saklanıyorsunuz ve rüzgarın etkisiyle yerden kum kalkıyor ve önünüzü göremiyorsunuz tahmin edip ateş ederek bir hedefi vurmaya çalışıyorsunuz ki buda eğlenceli oluyor.Bu şahsi bir görüştür Ahmet'e göre assault iyidir Mehmet'e göre medic.

MW2 ve BC2 kıyaslaması yapıp son noktayı koyalım.

BFBC2′ye göre kat kat daha fazla mod içeren MW2, BFBC2′ye göre daha çabuk oynanan, aksiyonu daha yüksek yapıya sahip. MW2′de yaşamak ve ölüm arasındaki çizgi BFBC`ye göre daha da ince. Spawn olur olmaz aksiyona girdiğiniz MW2′de daha kısa süreli oyunlarda daha fazla aksiyona giriyorsunuz. MW2′de sınıfların olmaması nedeniyle genelde tüm oyuncular hücuma yönelik oynuyorlar, kendilerine avantaj sağlayan yetenekleri seçiyorlar. Zaten oyunun yapısı da tamamen bununla ilgili. Oyuncular birlikte hareket ederek rakibe göre avantaj sağlasa da bu birlikte harket etme olayı BFBC2′deki gibi değil.MW2′de herşey çok çabuk olup biterken, aksiyonun , adrenalinin tadını çıkarıyorsunuz. BFBC2′de ise daha ağır ama daha derin bir oynanış mevcut. Araçların buna katkısı yüksek ama onun dışında takım oyununa yönlendiren yapısı, sınıfların varlığı ve modların yapısı ile BFBC2 çok daha farklı bir oyun MW2′den. BFBC2′de amiyane tabirle çok fazla “sote`ye “ yatan oyuncudan şikayet ediliyor ama MW2′de de bu çok farklı değil. Her multiplayer FPS`nin kanayan yarası bu aslında. Belki MW2′nin hareketli oyun yapısı ile sote`ciler daha rahat bulunabiliyor ama BFBC2′de de araçlar ve çeşitli yetenekler ile onların yeri saptanabiliyor. Bunun dışında MW2′nin daha fazla mod bulundurma avantajı oyuncuların çoğunun sadece belirli modlara yönelmesi ve görev odaklı modların MW2′de yeteri kadar ödüllendirici olmaması MW2′nin bu konudaki avantajını sınırlı kılıyor. Harita tasarımları olarak kıyaslama yapmak gerekirse her iki oyunun kendi oyun yapısına göre çok iyi mekanlara sahip olduğunu söylemek gerekir. Burada aslında biri diğerinden daha iyidir veya kötüdür sonucuna varmayacağız. Sadece olumlu ve olumsuz yanlarından bahsediyoruz, tercih tamamen kişiye aittir. Açıkçası ben her ikisini de uzun süre oynadım ve her ikisinden de ayrı zevkler aldım.

Sadece alttan biraz altıntı yaptım geriye kalan herşeyi kendim denedim ve yazdım.

Ellerine Sağlık , Paylaşım İçin Teşekkürler :)
Oyun Güzele Benziyor , Yazın Bir Denerim :)

Paylaşım için teşekkürler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri