TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Fraps Full ve Video Sıkıştırma Programı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

FRAPS LİNK:



Programı kurduktan sonra kullanımı ve ufak ayarları hakkında aşağıdaki resimleri inceleyin.

1.) Programı açıp üst menülerden Movies geçin.
ra24ax.jpg

Açılan yer bu şekilde olmalı şimdi burada videonuzun kalitesini ayarlıyacağız.
Aşağıdaki resmi inceleyin
33kvm88.jpg

- Kaliteli tam ekran almak istiyorsanız görüntüyü Full-Size işaretli olmalıdır.
FPS kısmına 250 yazmanız sisteminiz ne kadar fps destekliyorsa görüntüyü o kadar kaliteli kayıt eder.
Sisteminizin gücüne göre 250 değerini yükseltebilirsiniz.

- Normal kalitede kayıt etmek istiyorsanız görüntüyü Half-Size işaretli olmaldır.

- Video yanında oyunun sesini kayıt etmek için bilgisayarınızın Ses Ayarı kısmından özellikler tıklayıp INPUT yazan seçin.
Aşağıdaki yazılarda Stereo Karıştırıcı olmalı onu aktif ettiğinize emin olun. Böylelikle oyun esnasında ses de kayıt edilecektir.

EDİTÖR NOTU:
Öncelikle 100 fps sahip bir bilgisayar Full-Size kalitesindeki video kayıtlarında oyun esnasında fps si 50 ve altına düşer.
Fraps fps yi malesef öldürüyor bunun sebebi aynı anda görüntüyü bilgisayara kayıt etmesidir.
FPS niz 150 ve üzeriyse Full-Size kayıt etmenizi öneririm oyun esnasında fps niz en az 100 olur.
FPS niz 150 aşağındaysa Half-Size kayıt etmenizi öneririm 70-80 arasında fps niz olur.
Yardım ve bilgiler için bu başlık altında soru sorabilirsiniz.
iyi oyunlar

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

dosyanız çok uzun mb olucaktır 12 sn bir video bile 200 mb olabilior bunun için bu programla kısaltabiliriniz



peki bu program nasıl kullanilir.
rarın içinde masaüstüne çıkarın bir dosya açıp içine koyun ondan sonra programı açıp sol üstte file var ona gelip open video file var ona basip videonuzu işaretletleyin ondan sonra üstte video die bir seçenek var ona gelip compression diyin orda Divx Low Motion olucak kimisinde olmayabilirde olanlar bunu işaretlerip ok desin sonra f7 tuşuna basip masaüstüne kaydet diyin o sonra 2-3 dk bir işlemden sonra 2 m haline getiricek 200 mb dosyayı böylece videoları rahatca sitelere koyabilceksiniz peki orda divx low motion seçeneği yok ne yapıcam? ben dede yok Vp60 simple profile die bir seçenek var onu işaretleyip f7 masaüstüne kayı yapabilirsiniz umarım yardımcı olmuşumdur :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst