noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Konu Açarken Dİkkat Edilecek Hususlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xiaoyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilgi vermek için açılacak konular şöyle olmalıdır.

1. Kesinlikle eklediğiniz bilginin forumda daha önce yayınlanmış olup olmadığını arama yaparak veya Sabit Konulara bakarak öğrenin ve varsa tekrar ekleme hareketine girişmeyin, aksi takdirde konunuz kilitlenecektir.

2. Benim ekleyeceğim bilgilerin bir bölümü var ama ben daha geniş kapsamlısını hazırladım diyorsanız.

a. Yeni bir konu açarak mevcut konunun bulunduğunu belirttikten sonra sizin ekleceğinizin daha geniş olduğunu belirmeniz gerekmektedir. Eğer belirtmesseniz tepki alacaksınızdır.

b. Eğer ekleyeceğiniz şeyler çok farklı değilse yani ufak tefek farklılıklardan oluşuyorsa yeni konu açmak yerine mevcut konunun altına ilgili değişiklikleri belirtmekle yetinmelisiniz.

3. Kesinlikle başka kişilerin yazdığı şeylere alıntı yapmışsanız bunu belirtmeniz sizin menfaatinize olacaktır. Aksi takdirde üyeler ç(alıntı) yaptığınız için size tepki gösterebilirler. Internet paylaşım görgü kurallarına göre başka yerden alınan bilgilerin "Alıntı" olduğu belirtilmelidir. Alınan yeri veya ismi yazmıyorsanız bile en azından "Alıntıdır" şeklinde yazmanız yararınıza olacaktır.

4. Kendiniz hazırladıysanız kendinizin hazırladığınıza dair bilgi eklemeniz de menfaatinize olabilir. Başka sitelerde de aynı bilgi görülürse kimin yazdığı belli olmayacağı için yine ç(alıntı) yapmış gibi görünebilirsiniz ve tepki alabilirsiniz.

5. Konu açarken konu başlıklarını düzgün ve düzenli olarak vermelisiniz. Başlık, konu içeriğini açıklayıcı olmalıdır.

"Bakın bi", "İçeri girin", "pls", "Yardım"

gibi konu başlıkları olmamalıdır.

Şimdilik bu kadar zamanla eklemeler yapılabilir. Bu hususlarla ilgili soru ve sorunlarınızı bu konunu altına yazabilirsiniz.

İyi Forumlar.
Xiaoyu

Konu forum adabı ile ilgilidir görüşlerinizi bekliyorum iyi veya kötü..

Teşekkürler kardeş..Yararlı bir konu olmuş.Fakat gel gör ki bu yazıları okuyacak kişi sayısı azdır..Sen görevini yapmışsın.Tekrar tşkler..İyi Forumlar

DeSTRoYinG

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri