noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Gameforge tntmt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semihcel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Küfür Edincemi Çözülüyor İşin ?! Madem Çökmeyen Birşey İstiyorsan Git Metin2.org dan OrjinaLini İndir 5 Ay HarıL HarıL Kas ..

üyem66;386993' Alıntı:
Ben GamEfORVEYE 500.000 TL Tazminat Açıcam Zor Tutuyordum Burama Kadar Geldi Artık Şahitlerim Bile Var Onlara Şundan Dava Açacağım

Musa Denilen çocuk onların oyunu ticarete dönüştürmesi nedeniyle ölmüştür ver board.metin2.org adresinde bunla ilgili açılan konular şuçlarını örtmek için sürekli silinmektedir halada devam ediyor

2 başta sfenks ve avary olmak üzere izinsiz pcme girip sürekli hilemi kapatıyorlardı ve bunun cezasını anayasada çokj ağır hapise kadar yolu var şuanda dava açsam türkler için o oyundan eser kalmaz ama açacağım

Super Yalan soluyorsun arkadasım gmlerin ole bi yetkisi yok : ))

Olsa idi oyun kapanırdı ben senın pcne gıreyım o zaman kurcalayım

orn . hackerler pclere gırıorlar yalanmı dogru onlara acıosun tmm nse

ama onlar hacker deil game master :D sallıosun guzel bşiler salla..

Al sana gelen mailden bir bölüm

12.2. Kullanıcının Almanya`da genel bir mahkeme mahalli yoksa veya kullanıcı, Alman Ticaret Kanunu`nun taşıdığı anlamda bir iş adamıysa, tüm anlaşmazlıklar için mahkeme mahalli olarak Gameforge`nin içinde bulunduğu bölgenin geçerli olacaktır. Bunun dışında Gameforge, kullanıcının genel mahkeme mahallinde de dava açma yetkisine sahiptir.

13 Bu kullanım şartlarının değiştirilmesi, diğer hususlar, komünikasyon, ciddi zarar kuralı
13.1. Gameforge bu kullanım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Kullanıcılar, Log-in kapsamında değiştirilmiş olan şartlar hakkında yürürlüğe girmeden evvel en geç iki hafta içerisinde Gameforge portalinde veya ilgili Online-oyunda bilgilendirilir. Gameforge alternatif olarak, değiştirilmiş olan şartları E-Mail ile gönderebilir veya değiştirilmiş olan şartların Gameforge internet sayfalarında yer aldığını bildirebilir. Kullanıcı, değiştirilmiş olan kullanım şartları yürürlüğe girdikten sonra değiştirilmiş olan kullanım şartlarının geçerliliğini kabul ettiğini, Gameforge portalinde veya bir online-oyunda yeniden Log-in yaparak onaylar. Gameforge, kullanıcıyı iki haftalık sürenin anlamı, itiraz hakkı und sessiz kalmanın doğuracağı hukuki sonuçlar hakkında uygun şekilde bilgilendirir.
13.2. Kullanıcı bu sözleşmeden doğan hakları ve yükümlülükleri, sadece Gameforge`nin önceden yazılı onayını almak suretiyle devredebilir.
13.3. Kullanıcı, mukabil talebi kesinleşmiş bir şekilde tespit edildiyse ve Gameforge tarafından kabul edilmiş ve reddedilmiyorsa ödeme talebinde bulunabilir. Gameforge alıkoyma hakkını, sadece bu sözleşmeden doğan alacaklar sözkonusuysa uygulayabilir.
13.4. -Bu kullanım şartlarından başka türlü olacağı yer almıyorsa-Gameforge kaidelere göre normalde kullanıcı ile E-Mail yoluyla haberleşir. Kullanıcı, kayıt kapsamı dahilinde verilen E-Mail adresinin düzenli olarak gelebilecek haberler hususunda kontrol edilmesini sağlayacaktır. Kullanıcı Gameforge`ye müracaat ederse, hangi Online-oyuna veya hangi kullanıcı hesabına değindiğini belirtecektir.
13.5. Kullanım şartlarındaki her değişiklik ve/veya kaldırılması ancak yazılı şekilde mümkündür. Bu husus yazılı şekil gerekliliğinin değiştirilmesi ve/veya kaldırılması için de geçerlidir.
13.6. Bu kullanım şartlarının bazı maddelerinin geçirli olmaması veya geçerliliğini yitirmesi ve/veya kanuni düzenlemelere aykırı olmaları halinde, kullanış şartlarının diğer maddelerinin geçerliliği bundan etkilenmez. Geçirsiz olan madde, sözleşme taraflarınca uzlaşmalı olarak, ekonomik anlam ve amaca en yakın olan yeni bir madde ile değiştirilir. Yukarıda yer alan düzenleme, düzenlemeler ile ilgili boşlukların söz konusu olması halinde de geçerlidir.

Almanya'da kurulu oldugu icin gameforge türkiye ile ne alakasi var diyebilirsin.Buraya dikkatini Cekerim Gameforge`nin içinde bulunduğu bölgenin geçerli olacaktır.(Gameforgenin icinde bulundugu diyor bu turkiyedede var

ya sen cok akılısın yada biz aptalız verdiğin gis giriş sözleşmesidir.. iyi okuyun bence bu adam palavranın kralını soylıyor benide şikayet ediyorlar her allahın gunu gameforce yazmıs oldugu maıl aynısını yazıyorum maıl adresı vermıyorum okuyunuz.

sayın ..............

......... adlı oyununuz hakkında şikayet almış bulunmaktayız. Oyun yapınızı incelemeye aldıgımızı bıldırmek ıcın maıl gondermıs bulunmakyayız. Oyun yapınız çince sürümü olup yasalar gereği hiç bir şekilde art niye olmadıgını kişisel makinanızda yüklü oldugu tespit edilmiştir. Alman yasalar gereği şirketimiz hiç bir ülkeye serverını kapatma gibi olanak sağlamamaktadır. Açmış oldugunuz serverınızı turkiye deki yasalara göre serbest oldugu anlaşılmıstır.

saygılarımızla gameforce

ya sen cok akılısın yada biz aptalız verdiğin gis giriş sözleşmesidir.. iyi okuyun bence bu adam palavranın kralını soylıyor benide şikayet ediyorlar her allahın gunu gameforce yazmıs oldugu maıl aynısını yazıyorum maıl adresı vermıyorum okuyunuz.

sayın ..............

......... adlı oyununuz hakkında şikayet almış bulunmaktayız. Oyun yapınızı incelemeye aldıgımızı bıldırmek ıcın maıl gondermıs bulunmakyayız. Oyun yapınız çince sürümü olup yasalar gereği hiç bir şekilde art niye olmadıgını kişisel makinanızda yüklü oldugu tespit edilmiştir. Alman yasalar gereği şirketimiz hiç bir ülkeye serverını kapatma gibi olanak sağlamamaktadır. Açmış oldugunuz serverınızı turkiye deki yasalara göre serbest oldugu anlaşılmıstır.

saygılarımızla gameforce

Arkadaşım yalan soyluorsun saygılarımızla gameforce demişşin force deilde forge olmasın bırde kopyala yapıstır yapmıssın ?..

Bende 1 ticket acdım cevap beklıyorum yarın cevabı alırım konu açıcam Kimse Panık Yapmasın arkadaslar SS ile koyucam gelen cevabı.. soru sormak ısteyen pm atabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri