gameforge nin ne yazdığını çok merak ediyorum ve dava açmaları da normal çünkü yasal bir iş değil bu pvp açmak hele vps açıyosunuz hamachi ile kendi aranda oynasan neyse resmen Metin2 - DoÄuya Has Macera MMOG gibi server açıyosun adamlar aylık o kadar para harcıyolar telif hakkı alıyolar tabiki dava edecekler ...
Ben GamEfORVEYE 500.000 TL Tazminat Açıcam Zor Tutuyordum Burama Kadar Geldi Artık Şahitlerim Bile Var Onlara Şundan Dava Açacağım
Musa Denilen çocuk onların oyunu ticarete dönüştürmesi nedeniyle ölmüştür ver board.metin2.org adresinde bunla ilgili açılan konular şuçlarını örtmek için sürekli silinmektedir halada devam ediyor
2 başta sfenks ve avary olmak üzere izinsiz pcme girip sürekli hilemi kapatıyorlardı ve bunun cezasını anayasada çokj ağır hapise kadar yolu var şuanda dava açsam türkler için o oyundan eser kalmaz ama açacağım
Musa Denilen çocuk onların oyunu ticarete dönüştürmesi nedeniyle ölmüştür ver board.metin2.org adresinde bunla ilgili açılan konular şuçlarını örtmek için sürekli silinmektedir halada devam ediyor
2 başta sfenks ve avary olmak üzere izinsiz pcme girip sürekli hilemi kapatıyorlardı ve bunun cezasını anayasada çokj ağır hapise kadar yolu var şuanda dava açsam türkler için o oyundan eser kalmaz ama açacağım
Yaw herkesin dava açma hakkı olabilir.haklı oldugu konuda sen aç haklıysan oyundan eser kalmasın zaten ne güzel olur .kurtuluruz bu illetten artık arkadaşlar arasında sadece metin konusuluyor nerdeyse metinden baska birşey yokmus gibi sıkıldım bunaldım artık
)ne oyunmus yhaw adamlar bunun için canlarını veriyorlar.Yazık...başka ne diyebilirim.
)ne oyunmus yhaw adamlar bunun için canlarını veriyorlar.Yazık...başka ne diyebilirim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)