Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Reyiz 6 fellhurican 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmp42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 961

cmp42

Level 6
TM Üye
Konular
280
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Reyiz 6
Fell 3
5 e ulaşan yenerdi ama :)

reyiz hep kestikleri koymuşun neden benle yaptigin ws ler yok la :D 5-0 .d onlari koyda millet ws izlesen :d reyiz bi ws attik çildirdi resmen .d ama mazide kaldı biz şavaşçi taklıyoz artık .d

Tşkrlr knk :D

Tebrikler.

tebrikler reyiz ama yendingin videoları koymusuşn neden açaba çöl de ki 6 ws atmıştık potlu 6 wsde 2 defa kesmiştin o yok köy balikçisi 5-0 neden yok kule önü 7 ws de 2 defa kesmiştin o yok çöl işinlayicisi kardeşin bişiye sinirlenmişti artislik yapmıştı orda 3 ws atmık 1 defa kesmiştin onlar neden yokta bişi daha dicem bu ws benle yapmadın bu ws yeni sattıgım kişiyle yapmişin çinkü ben zırhı cıkarıp takarım bu kraliyetle degiştirip yenden kritkli zırhı takıyo sen ws sametle yapmişin saattıgım kişiyle yavrum :D sen beni zor keserdin ben seni hep kestim attıgımız ws anca netim olmadıgı zaman kesiyodun bu videoda sattıgım kişiyle yapmişin he bide herkes bilir be ws yaparken büyülü keskinlik ve dehşeti açmam bunu sende biliyon sen yeni sahibini kesmişin :Dve ve büyülü zırh g bendeyken büyülü zırh g degildi ah o char bende olsaydı 6 ws de 3 defa kesermiydi .d ben eskilerden bahsediyom eskiler eskide kaldı o yüzden benm yazdıgım yazıdan alintiyi kaldırda arkdşlar hala ben oynuyom sanmasınlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri