HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mrb arkadaşlar öncelikle bu konuyu türkmmoda açmamın sebebi türkmmonun çok büyük ve ünlü bir forum sitesi olduğunu düşündüm ve bu konuyu burda açmak istedim umarım yanılmamışımdır
arkadaşlar ben arabesk rap yapıyorum adım mc_susun arkadaşlar önceden amatörce kendi imkanlarımla md li kayıt yapıyodm ve iş git gide uzayınca beat üstüne ses kaydeden bir program aramaya başladım fakat 2 aydır bulamıyorum bakmadığım site kalmadı ama bulamıyorum arkadaşlar bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim lütfen beni boş göndermeyin bu sitedende
arkadaşlar ben arabesk rap yapıyorum adım mc_susun arkadaşlar önceden amatörce kendi imkanlarımla md li kayıt yapıyodm ve iş git gide uzayınca beat üstüne ses kaydeden bir program aramaya başladım fakat 2 aydır bulamıyorum bakmadığım site kalmadı ama bulamıyorum arkadaşlar bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim lütfen beni boş göndermeyin bu sitedende

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)