HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19:Merhaba arkadaşlar...
isim: Sevilay
soyad:mümkün oldugunca vermiyorum.
doğum tarihi: 15.01.1992
yaşadığım şehir: izmir
Bu benimle ilgili kısa bir bilgi.
Öncelikle herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
MMoMT2 Venüs serverine gelmeyi düşünüyordum.Düşünmeklede kalmadı geldimde
.
Neden MMoMT2? Metin2 TR de 77LwL Krtikçi şamanım vardı(3G'Li).Dediğim gibi vardı.Ancak soyuldu.Bende bıraktım.Sonra arada 1ay kadar geçince
ee evdede yapacak birşey olmayınca bende bir Metin2 PvP arayışına tutuldum.
Herkesin bana parmakla gösterdiği bu MMoMT2 serverini bir denemek istedim.
Neden Venüs Server?İlk önce Merküre gidicektim ama bir baktımki herkeste
"edit" itemler mevcut.Ve herkes +110LwL.
Sonra Marsa baktım ordada edit satışı yok.Ama ben edit satışı olan bir server arıyordum.Sonra Venüse baktım.Hem herkeste merkürdeki gibi çok edit yok.Hemde herkes çok yüksek LwL değil !
Bende venüs serverine başladım...
Metin2 TR deki uzun şaman oynamam artık beni şamandan bunaltmıştı.
Bende sura karakter açtım.
Ve şuanda LwLi 90
İtem varmı diye sorarsanız normal düz her surada olabilecek itemler ve elimdede kontör(TL) karşılığı aldığım edit kutsal kılıç var.
Not:Bu konuyu açmamın bir nedeni var.Ben pek bu serveri bilmem ve ticaret konusunda pek bilgim yok.Ve itemlerimde dediğim gibi elimdeki hariç tüm itemleri kötü
.Ama sizler yardım ederseniz değişebilir.
En kısa zamanda full edit olmayı düşünüyorum.....
İyi oyunlar...
isim: Sevilay
soyad:mümkün oldugunca vermiyorum.
doğum tarihi: 15.01.1992
yaşadığım şehir: izmir
Bu benimle ilgili kısa bir bilgi.
Öncelikle herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
MMoMT2 Venüs serverine gelmeyi düşünüyordum.Düşünmeklede kalmadı geldimde
.Neden MMoMT2? Metin2 TR de 77LwL Krtikçi şamanım vardı(3G'Li).Dediğim gibi vardı.Ancak soyuldu.Bende bıraktım.Sonra arada 1ay kadar geçince
ee evdede yapacak birşey olmayınca bende bir Metin2 PvP arayışına tutuldum.
Herkesin bana parmakla gösterdiği bu MMoMT2 serverini bir denemek istedim.
Neden Venüs Server?İlk önce Merküre gidicektim ama bir baktımki herkeste
"edit" itemler mevcut.Ve herkes +110LwL.
Sonra Marsa baktım ordada edit satışı yok.Ama ben edit satışı olan bir server arıyordum.Sonra Venüse baktım.Hem herkeste merkürdeki gibi çok edit yok.Hemde herkes çok yüksek LwL değil !
Bende venüs serverine başladım...
Metin2 TR deki uzun şaman oynamam artık beni şamandan bunaltmıştı.
Bende sura karakter açtım.
Ve şuanda LwLi 90

İtem varmı diye sorarsanız normal düz her surada olabilecek itemler ve elimdede kontör(TL) karşılığı aldığım edit kutsal kılıç var.
Not:Bu konuyu açmamın bir nedeni var.Ben pek bu serveri bilmem ve ticaret konusunda pek bilgim yok.Ve itemlerimde dediğim gibi elimdeki hariç tüm itemleri kötü
.Ama sizler yardım ederseniz değişebilir.En kısa zamanda full edit olmayı düşünüyorum.....
İyi oyunlar...
Arkadaşlar serverde yeni oldugum için pek birşey bilmiyorum bi yardım edebilecek olan varmı?