noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

wingm serveri açıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GEFORCE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 902

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

oyuna npcler 6 aralık saat 12de ayarlancakmıs yani gece yarısında oyunda exp drop çok iyi

Bu oyunda bi oç gm mehmet var adama 250 k ver dedik pls dedik uzun yoldan geldim kafam bir ton uza diyo adam ya böyle gm mi olur nerde anası yatmıs var bu servere geliyo diyo bumu szin kurdugunuz oyun..?Gm secerken insanligina dikkat edin lütfen..
Hadi size i oyunlar tavsiye etmem arkadaslar bu sw yi hele o gm mehmet varken hiç bulasmayin..Aile degerlerine saygi olmayan bi oyunda işimiz olmaz

konu ilgili yere tasinmistir.

çince m2 inidrilmiyor:(

arkadaşlar Türklerin yaptığı işten hayır gelmez ben buna inandım al işte inanmassanız tüm metin2 türk pwplerini araştırınyarısı kapalı açık olanlarda en fazla 1 ay dayanır :D

En Mantıklısı metin35 ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri