HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kamarun multihackv1.0 multihack
klasörün içindekileri metin2 klasörünün içine atıyoruz pack klasörünün içindekileride metin2 deki packın içine atıyoruz
değişime evet diyoruz oyuna anti torrentten giriyoruz.f5 basarak hile penceresini açıp kullanmak istediğimiz özelliklere
on diyoruz hile torrent güncellemesinden sonra kayboluyor yeniden atmanız gerekir
hile sayesinde oyunu sis olmadan oynuyoruz.aynı zamanda kamera zoom özelliği olduğu için görüntüyü istediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyoruz.
Hilemizde hızlı atak hızlı koşma canavar çekme item yada silah basma gece-gündüz yapma kar yağdırma
para toplama kombo ve görünmezlik bulunmaktadır.
1. Zoom & nebel
2. F11 - normal demirci: Envanterin 1c. Kısmına 1.ci sırasına koyacaksın demirciye gitmeden demircide basar gibi itemini ve silahını yükselteceksin.
2.a f12 - şeytan kulesi demircisinin olduğu katta
3, f10 - lockmob hayvanları çekme
4. F5 - hile penceresi on/off
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off
6. F7 - para toplama on/off
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - at çağırma
atak hızını 150 nin üstüne çıkmayın oyundan atar comboyu kullanmayın kısa süre sonra oyundan atar
atak hızı savaşçı çift elli silahlarda 150 kılıçlarda 140 ninja ve şamanlarda 130-140 arası değişiyor vurma sorununu 7x ile çözersin
hilenin çalışlıştığını ve nasıl çalıştırılacağını anlatan görüntülü video linki
benim verdiğim hileri çalıştıramayanlar verdiğim linkteki metin2 indirip masa üstüne atıp güncellesinler daha sonra hileleri içine atsınlar işte link
işte virustotal sonuçları
işte linkler
buda 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.videodaki 7x
buda 7x yeni hile kadın savaşçı,kadın sura, erkek ninja erkek şamanda çalışır.
buda hepsinde çalışan kısa mesafeli 7x bütün erkek ve kadın karakterlerde çalışır.hepsinde çalışan uzun mesafeli vuran 7x vermiyorum çünkü ban yeme ihtimali çok yüksek olduğu için vermiyorum.
bu da 7x ile kasılma video linki
sorunla karşılaşmak istemiyorsanız temiz güncel metin2 de deneyin
27 nisan güncellenmesinden itibaren çalışmaktadır
aradaşımıza teşekkürler hile çalısyor...
NOT ALINTIDIR..!!
klasörün içindekileri metin2 klasörünün içine atıyoruz pack klasörünün içindekileride metin2 deki packın içine atıyoruz
değişime evet diyoruz oyuna anti torrentten giriyoruz.f5 basarak hile penceresini açıp kullanmak istediğimiz özelliklere
on diyoruz hile torrent güncellemesinden sonra kayboluyor yeniden atmanız gerekir
hile sayesinde oyunu sis olmadan oynuyoruz.aynı zamanda kamera zoom özelliği olduğu için görüntüyü istediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyoruz.
Hilemizde hızlı atak hızlı koşma canavar çekme item yada silah basma gece-gündüz yapma kar yağdırma
para toplama kombo ve görünmezlik bulunmaktadır.
1. Zoom & nebel
2. F11 - normal demirci: Envanterin 1c. Kısmına 1.ci sırasına koyacaksın demirciye gitmeden demircide basar gibi itemini ve silahını yükselteceksin.
2.a f12 - şeytan kulesi demircisinin olduğu katta
3, f10 - lockmob hayvanları çekme
4. F5 - hile penceresi on/off
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off
6. F7 - para toplama on/off
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - at çağırma
atak hızını 150 nin üstüne çıkmayın oyundan atar comboyu kullanmayın kısa süre sonra oyundan atar
atak hızı savaşçı çift elli silahlarda 150 kılıçlarda 140 ninja ve şamanlarda 130-140 arası değişiyor vurma sorununu 7x ile çözersin
hilenin çalışlıştığını ve nasıl çalıştırılacağını anlatan görüntülü video linki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
benim verdiğim hileri çalıştıramayanlar verdiğim linkteki metin2 indirip masa üstüne atıp güncellesinler daha sonra hileleri içine atsınlar işte link
işte virustotal sonuçları
işte linkler
buda 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.videodaki 7x
buda 7x yeni hile kadın savaşçı,kadın sura, erkek ninja erkek şamanda çalışır.
buda hepsinde çalışan kısa mesafeli 7x bütün erkek ve kadın karakterlerde çalışır.hepsinde çalışan uzun mesafeli vuran 7x vermiyorum çünkü ban yeme ihtimali çok yüksek olduğu için vermiyorum.
bu da 7x ile kasılma video linki
sorunla karşılaşmak istemiyorsanız temiz güncel metin2 de deneyin
27 nisan güncellenmesinden itibaren çalışmaktadır
aradaşımıza teşekkürler hile çalısyor...
NOT ALINTIDIR..!!
hileler çalışıyor günceldir mesajların doğru olup olmadığını görmek için linke bakınız
http://www.turkmmo.com/multihack/10...kv10-multihack-goruntulu-anlatim-videolu.html
http://www.turkmmo.com/multihack/10...kv10-multihack-goruntulu-anlatim-videolu.html
tebrikler hileler çalışlıyor teşekkür ederim
Son düzenleme:
hileler çalışıyor günceldir
doğru olup olmadığını görmek için linke bakınız
Saolun Hile Çalışıyor ama Fazla Slot Çekmiyor![]()
Son düzenleme:
hileler çalışıyor günceldir rep in verildi konrol paneline bakıp repi görebilirsin kaka97
http://www.turkmmo.com/multihack/10...10-multihack-goruntulu-anlatim-videolu-2.html
http://www.turkmmo.com/multihack/10...10-multihack-goruntulu-anlatim-videolu-2.html
SAol.... İlk defa Virüssüz ve Çalısan Paylasım .... MAfia II Hariç :=)
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)