Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben com.nu uzantılı bir site açıyorum siteme giriyorum herşeyi yapıyorum site oluyor ama ertesi gün siteye girdiğimde
tıklatın alan bilgiler bu daha fazla bilgi için Whois .
Içinde com.nu , müşteriler için ücretsiz etki alanları ve web alanı kayıt olabilirsiniz.Yazıyor ne yapmalıyım Mail adresime ise şu şekilde e posta geliyorSevgili taş,
olarak ya § 4 veya karşı § 6 - § Şartlar ve Koşullar 10, biz burada § altında kayıt ve şartlar (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
site bu Etki alanı exlean-mt2.com.nu çıkarıldı.tıklatın alan bilgiler bu daha fazla bilgi için Whois .
Içinde com.nu , müşteriler için ücretsiz etki alanları ve web alanı kayıt olabilirsiniz.Yazıyor ne yapmalıyım Mail adresime ise şu şekilde e posta geliyorSevgili taş,
olarak ya § 4 veya karşı § 6 - § Şartlar ve Koşullar 10, biz burada § altında kayıt ve şartlar (
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) e-posta adresi üyelik 3 sona ihlal var: " kadirdjboy@gmail.com ". haber hakkında daha detaylı bilgi, maalesef size söyleyemem. Bu haber yürürlükten olamaz. Verilerinizin son silinmesi 28 gün içinde.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...