PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

2010 Server Files Yükleyenler için Sorunsuz Patch!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoquMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar. Krabab 'ın paylaşmış olduğu 2010 Server files ile %100 Uyumlu çalışan patchi paylaşmak istedim. Verildiyse kilitlenebilir.

Buyrun İndirme Linki;

Arkadaşım Konuyla alakasiz ama bana zombi pack bulabilirmisin internetten indirdiklerimi packa atiyorum ama gözükmüyo yaratiklar bana düzgün birtane bulabilirmisin ???

Arkadaşım Konuyla alakasiz ama bana zombi pack bulabilirmisin internetten indirdiklerimi packa atiyorum ama gözükmüyo yaratiklar bana düzgün birtane bulabilirmisin ???

Merhaba,
Aşağıdaki linki deneyebilirsin :)

kardeşim packta söyle bi hata var pack yukluyoruz koyuyoruz exe tıklayınca putty gelen o siyah ekran geliyor ve girmiyor sorun neyden kaynaklanıyor sence biliyorsan anlatabilirmisin. rica etsem.

kardeşim packta söyle bi hata var pack yukluyoruz koyuyoruz exe tıklayınca putty gelen o siyah ekran geliyor ve girmiyor sorun neyden kaynaklanıyor sence biliyorsan anlatabilirmisin. rica etsem.

Merhaba, eğer navicat ile bağlantı kurup, putty üzerinden bağlantı kuramıyorsan,
Serverinin yedeklerini alıp format attırmanı öneririm. Çözüm bulsak bile sağlıklı olmaz. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri