HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşım Konuyla alakasiz ama bana zombi pack bulabilirmisin internetten indirdiklerimi packa atiyorum ama gözükmüyo yaratiklar bana düzgün birtane bulabilirmisin ???
Arkadaşım Konuyla alakasiz ama bana zombi pack bulabilirmisin internetten indirdiklerimi packa atiyorum ama gözükmüyo yaratiklar bana düzgün birtane bulabilirmisin ???
Merhaba,
Aşağıdaki linki deneyebilirsin

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kardeşim packta söyle bi hata var pack yukluyoruz koyuyoruz exe tıklayınca putty gelen o siyah ekran geliyor ve girmiyor sorun neyden kaynaklanıyor sence biliyorsan anlatabilirmisin. rica etsem.
kardeşim packta söyle bi hata var pack yukluyoruz koyuyoruz exe tıklayınca putty gelen o siyah ekran geliyor ve girmiyor sorun neyden kaynaklanıyor sence biliyorsan anlatabilirmisin. rica etsem.
Merhaba, eğer navicat ile bağlantı kurup, putty üzerinden bağlantı kuramıyorsan,
Serverinin yedeklerini alıp format attırmanı öneririm. Çözüm bulsak bile sağlıklı olmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)