Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

apli car tks var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mulkos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 740

mulkos

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben fazla konuşmadan konuya geçemk istiyorum ciddi olanlar okusu n msn yolu ile
tks yapılacaktar racing star carı ile tks edilecektir pro veya pro olmayız suresiz hayvanının olması gereklidir kıyafet bebek onemli deildir simdi itemlerimize gecelim

27 lv combim var combi ile alınmıs bursuru suresiz itemim var
suana kadar hic hle kullanmadım ban yemedim sicilim temizdir iciniz rahat olsun
suresiz yumurta cikardım suresiz yumurtanız var anlıcanız +6 hp li oluyor suresiz yumurtalar veya bana ole cıktı blmmiyorum onu tm olarak
ap cekilmistir hesapta 8456 ap vardı harcanmamıstır itemler alınmıstır ap ile chaser silah elbise vb gibi kapsllerden aldıgım silahlar var neredeyse tum kapsulleri
aldımzaten cektigim ap mıktarı 100000 di 8456 kal di lv ine gectimizde 66 lv S1
67 lv olmasına 2450 exp kalmıstır carı suanki hali yani skiler filan pusucuya ayarlanmıstır degistirebilirsiniz ben hp yi tercih ederim cok ise yarıyo teac down larda hesapta 54874 pen vardir penden ihtiyac olmadıkca cekim olmamıstır doya doya harcayin sanirim bir gun cari tks edicegimi biliyordum :))) azicik harcadim ama ap varken sorun olmas ya 3 cesit tavsanım var bu arada 3 nude kullanabilirsiniz ben bi r oyun biri dier oyun biiri baska el yumurtayi kullaniyordum cunku hepsi biribirinde gusel doyum olmuyor :)))

ben olurum ne karşılığı?

para ile satmicam kb ancak rancing star oynunda iyi bir carın vara degerlendirebirlim ama yanlız ankadara oturan varsa 50
tl ye saticam cari

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri