- Konular
- 1,742
- Online süresi
- 3h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 1,076
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 329
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Galatasaray Kulübü`nde 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağanüstü seçim genel kurulunda başkanlığa aday olan Ünal Aysal, Turgay Kıran ve Mehmet Helvacı`nın yönetim kurulu listeleri kulübün internet sitesinden de açıklandı.
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı`nın kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, tüzüğün 61. maddesi ve 13 Nisan tarihinde Divan Kurulu kararı ile kurulmuş olan Hukuk Komisyonu`nun 14 Nisan tarihli kararı uyarınca Turgay Kıran, Ünal Aysa ve Prof. Dr. Mehmet Helvacı`nın, 7–14 Mayıs tarihli Olağanüstü seçim genel kurulunda aday olmak üzere, süresi içinde gerekli evrakları sunarak müracaat ettikleri, adayların Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin kurulu ve Sicil Kurulu`nda görev yapacak üyelerinin listelerinin kıdem ve sicil yönünden yeterlilikleri sicil kurulunca incelendiği bildirildi.
Hafta içinde divan kuruluna yönetim kurulu listelerini veren 3 adayın listesinde şu isimler bulunuyor:
Turgay Kıran: Ahmet Özdoğan, Emel Çabukoğlu, Ozan Korkut, Tuncer Hunca, Orhan Sürek, Metin Öztürk, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Cenap Yener, Ömer Tümay, Serol Acarkan. Yedek: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar
Ünal Aysal: Semih Haznedaroğlu, Ali Dürüst, Sedat Doğan, Celal Gürcan, Mete Başol, Refik Arkan, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas. Yedek: Ahmet Ocaklı, Abdurrahim Albayrak, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara, Necati Demirkol
Mehmet Helvacı: Münir Hamamcıoğlu, Dursun Buğra, Şerif Kaynar, Ahmet Suat Ertem, M.Nedim Ölçer, Doğan S.H. Yalçınkaya, Vedat Eşkinat, Atilla Kınay, Mecit Mert Çetinkaya, Ahmet Işık Aykut. Yedek: Giray Güngör, H.Selim Sanver, İbrahim M. Okumuş, Serdar Ciner, M.Murat Yücaoğlu.
Bu arada başkan adaylarının Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu`nda yer alacak isimler de belli oldu.
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 1,169
- Online süresi
- 7h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -265
- DevLira
- 0
Teşekkürler..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)