- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar.Metin2 yi nerdeyse ilk çıktığından beri oynarım gerek tr gerek pvpler gerçi pvpler daha fazla ama
neyse hamchili bir serverde gm olmak istiyorum yapabileceklerim her türlü eventi düzenlerim,kurallara uymayan kişileri banlarım veya cezası neyse hiç acımam,dürüstümdür,elimden geldiğince diğer konulara da el atarım,oyun içi düzeni sağlarım,hile,küfür vb. hiç affetmem,ayrımcılık yapmam,bir çok metin2 ile alakalı sitede oyunun reklamını yapabilirim,cuma cumartesi gece 1-2 dolaylarına online olurum,ama gündüz de olabilirim,hafta içi de hiç belli olmaz online sürem
bazen 5 gün de girebilirken bazen 2-3 gün oluyor değişiyor yani
özel mesajlarınızı bekliyorum....
neyse hamchili bir serverde gm olmak istiyorum yapabileceklerim her türlü eventi düzenlerim,kurallara uymayan kişileri banlarım veya cezası neyse hiç acımam,dürüstümdür,elimden geldiğince diğer konulara da el atarım,oyun içi düzeni sağlarım,hile,küfür vb. hiç affetmem,ayrımcılık yapmam,bir çok metin2 ile alakalı sitede oyunun reklamını yapabilirim,cuma cumartesi gece 1-2 dolaylarına online olurum,ama gündüz de olabilirim,hafta içi de hiç belli olmaz online sürem
bazen 5 gün de girebilirken bazen 2-3 gün oluyor değişiyor yani
özel mesajlarınızı bekliyorum....- Katılım
- 7 Ara 2009
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
up 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)