noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

WolfTeam 22.04.2011 Çalışan Wall Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar tarih 22.04.2011 saat 8:30 az evvel wolfteam klasöründe acdc ubdate ve apex gibi klasörleri siliyordum hepsini denedim ama olmadı en sonda bişey aklıma geldi,Klasördeki ACDC Ubdate ve Apex programlarının adını değiştirdim hepsinin.Bu üç dosyanın adlarını değiştirdim örnek sdsfsds gibi sonra service pack 5 yaptım oyuna girdim 2 dk bekledim tam T_0 hata gelcek bekliyorum gelmedi ardından oyuna girdim ve oynadım 1 saat kadar oynadım sonra dayanamadım oyundan çıktım hemen paylaşmak istedim çünkü çok heyecanlandım.Oyundan çıktım en son bi kere daha bi gireyim dedim bu sefer olmadı :(

Ama en başta yaparken olmuştu son 6 kez oldu deniyorum ama artık olmuyor keşke çıkmasaydım ama gitti bi kere sizden isteğim bu dosyların isimlerini değiştirip service packınızı 5 yapmanızdır.Eğer olursa lütfen sakın çıkmayın gün boyunca oynayın ben çok pişman kaldım.. :(

İyi Şanslar Umarım Sizde Olur.

Alıntıdır. (:
Sİzler İçin Çok Araştırdım Ve Buldum..

Ben denedim ilk 3 seferde oldu şimdi girmemeye başladı..Birde Cix12 senin paylaştığın hackte hayalet kurt görünüyormu?? Ben göremiyorum hayaletleri :D

Bendede çalışıyor.2 kere denedim çalışıyor.
İşletim Sistemim: Windows 7 Ultimate 32 Bit

Resim:
2688.bmp

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri