Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet,kardeşlerim beni tanımıyor olabilirsiniz..Zaten bir süre tanımıyacaksınız da 18 yaşındayım ve PC Sektörü ile ilgileniyorum..
Bir zamanlar hepinizin yanındaydım..Fakat şimdi neler olduğunu ben de izliyebiliyorum.Ve bazıları bu konuda egosunu tatmin de edecek..Bunu da biliyorum ama benim gelmem hepiniz için iyi olacaktır.Çünkü büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum.Bunun nedenini zamanla anlarsınız kardeşlerim..Siyaset bilimleri de okuyacaktım..İdolüm Che'dir ve herkesin kalbinde olan ; Türkiye'nin kurucusu Atatürk'tür..Hepinize merhaba.
Bir zamanlar hepinizin yanındaydım..Fakat şimdi neler olduğunu ben de izliyebiliyorum.Ve bazıları bu konuda egosunu tatmin de edecek..Bunu da biliyorum ama benim gelmem hepiniz için iyi olacaktır.Çünkü büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum.Bunun nedenini zamanla anlarsınız kardeşlerim..Siyaset bilimleri de okuyacaktım..İdolüm Che'dir ve herkesin kalbinde olan ; Türkiye'nin kurucusu Atatürk'tür..Hepinize merhaba.
Siyaset bilimleri de okuyacaktım..İdolüm Che'dir ve herkesin kalbinde olan ; Türkiye'nin kurucusu Atatürk'tür..Hepinize merhaba.
Merhaba

İyi Forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)