noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Hala .TK Ya 5 Tlmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geforce38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

günceeell

Bir Soruda Benden Hala Geçerlimi bu olay. ? denedim ve olmadı

ücretsiz olan şeyi paralı vermek haksızlık degilmi millet kerizmide ücretsiz birşeyi para ile veriyorsunuz !!!

Hakkımızı yeme kardeş

gerçerli proxy kullannı ;)

Buyrn beyler bayanlar ücresiz anlatımlı ben paylaştım alıntıdır die yazmamış bile!

http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1055803-kuklyfarkiyla%5Csiteni-tkli-yapma.html

Merhaba,
.TK Sitenin ücretsiz hale gelmesi için bir sınırlama var. Yani sitenizin HİT toplaması Gerekiyor.
Bu tür yasal olmayan yollarla alınan .TK domain, DotTK 'ya Türkiye Bayisi olan firmaların satışından farklıdır ve Firmalar .TK domaini bu şekilde bedava regleyerek almayıp, bayisi olduğu firmaya, belli bir ücret ödeyerek YASAL Yollarla domainini kaydettirip, müşterilerine teslim ediyorlar.
Örn; ResellerClub
ücretsiz olan şeyi paralı vermek haksızlık degilmi millet kerizmide ücretsiz birşeyi para ile veriyorsunuz !!!
Asıl sizin yaptığınız bir saygısızlıktır. Ücretli olan domain ve ücretsiz olan domain arasındaki farkı yukarıda anlattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri