HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
günceeell
Bir Soruda Benden Hala Geçerlimi bu olay. ? denedim ve olmadı
ücretsiz olan şeyi paralı vermek haksızlık degilmi millet kerizmide ücretsiz birşeyi para ile veriyorsunuz !!!
Hakkımızı yeme kardeş
gerçerli proxy kullannı![]()
Buyrn beyler bayanlar ücresiz anlatımlı ben paylaştım alıntıdır die yazmamış bile!
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1055803-kuklyfarkiyla%5Csiteni-tkli-yapma.html
Buyrn beyler bayanlar ücresiz anlatımlı ben paylaştım alıntıdır die yazmamış bile!
http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/1055803-kuklyfarkiyla%5Csiteni-tkli-yapma.html
SENDEN ALMADIM ALSAYDIM SENİN GRAFİKLER OLURDU DAHA KENDİ KONUNU BİLMİYORSUN...:ka24::ka24::ka24:
Merhaba,
.TK Sitenin ücretsiz hale gelmesi için bir sınırlama var. Yani sitenizin HİT toplaması Gerekiyor.
Bu tür yasal olmayan yollarla alınan .TK domain, DotTK 'ya Türkiye Bayisi olan firmaların satışından farklıdır ve Firmalar .TK domaini bu şekilde bedava regleyerek almayıp, bayisi olduğu firmaya, belli bir ücret ödeyerek YASAL Yollarla domainini kaydettirip, müşterilerine teslim ediyorlar.
Örn; ResellerClub
.TK Sitenin ücretsiz hale gelmesi için bir sınırlama var. Yani sitenizin HİT toplaması Gerekiyor.
Bu tür yasal olmayan yollarla alınan .TK domain, DotTK 'ya Türkiye Bayisi olan firmaların satışından farklıdır ve Firmalar .TK domaini bu şekilde bedava regleyerek almayıp, bayisi olduğu firmaya, belli bir ücret ödeyerek YASAL Yollarla domainini kaydettirip, müşterilerine teslim ediyorlar.
Örn; ResellerClub
Asıl sizin yaptığınız bir saygısızlıktır. Ücretli olan domain ve ücretsiz olan domain arasındaki farkı yukarıda anlattım.ücretsiz olan şeyi paralı vermek haksızlık degilmi millet kerizmide ücretsiz birşeyi para ile veriyorsunuz !!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)