Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elvedaa merkür..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

mami hep noobdun zaten:D

Dediğin doğru eskisi gibi değil. Yapcak pek bişey yok zaten. Kule yapma hevesi bile söndü.P Neyse başarılar:D

Samete benziyo da:D

La oLm ben arda La bi lonca savaşı yapmadan gidiyon:D Geri gel kesin yha

evet arkadaşlar bizimde bırakma vaktimiz geldide geçti :)
Bir senedir mmomt2 oynuyorum. Bi zamanlar hayatımın bir parçasıydı bu oyun:) Eskideen çook eskideen oyun gerçekten zevk veriyordu (eski olanlar bilir). Eskiden oyuna girerdik oo knka naber ayakları falan filan derken kule filan yapardık zaman geçerdi :) şimdi öyle değil gerçekten oyunda yapıcak birşey yok. eskiden edit degilken editliler oyunu bırakırdı anlam veremezdim içimden derdim way anaasını benım oyle çarım olcak bırakırmıyım fln :D
Ama şimdi onlara hak veriyorum oyunda kule yapalım desen kimse gelmiyo neden? cevabı şu ne yapıcam be kaya keserim azrail ejder fln çıkar. ama eskiden öyle değildi. Şimdi dünki bebeler gelmiş iki günde edit almış artisliğini yapıyolar lan siz kimsiniz dün boktunuz bugun noldunuz kendinizi hiç bişeyde sanmayın.
Neyse arkadaşlar bugüne kadar yanımda olan tüm dostlarımı çok seviyorum isim vermiycem ama beş isim vermek istiyorum:) Oyuna başladığımda bana yardım eden HyperPuncher(murat) çok eskiler tanır bu adamı. Daha sonradan PsmsTyLe ve Unstoplee sizi gerçekten unutmadım arkadaşlar çok hikayemiz oldu zamanında sizinle hatırlıyorum bi gün anlaştık gece kule yapıcaz neyse gece girdim kule yapıyoruz baktım burak diyo benim çok uykum geldi kulede uyuya kaldı :)
Daha sonra HayriPotter var:) Oda çok artist oldu ama seviyorum onuda:)
Son olarakta CukTehlike:) onunda büyük bi yeri var bende.

Elveda arkadaşlar.. Elveda merkür..

Şimdiye kadar oynadıgım çar isimleri şunlar :
Turkeymamim
StaRLounqE
Kısa bi süreliğine UnsToplee.
Daha sonrada RoMeo1

Görüşmek üzere..:muah:

Benim İsmim Niye Yok Lan Orada. :)Neyse Şakası Bir Yana Kendine İyi Bak Kardeşim.Unutma Biz Her Zaman Burdayız. Eski GünLeri Acayip Bir Şekilde ÖzLedim. :)

Benim İsmim Niye Yok Lan Orada. :)Neyse Şakası Bir Yana Kendine İyi Bak Kardeşim.Unutma Biz Her Zaman Burdayız. Eski GünLeri Acayip Bir Şekilde ÖzLedim. :)

Özlenmezmi be sende iyi bak kardeşm :)

Görüşürüz :)

Canın Sağolsun...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri