- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
mami hep noobdun zaten
Dediğin doğru eskisi gibi değil. Yapcak pek bişey yok zaten. Kule yapma hevesi bile söndü.P Neyse başarılar![]()
Samete benziyo da

La oLm ben arda La bi lonca savaşı yapmadan gidiyon
Geri gel kesin yha- Katılım
- 27 Haz 2010
- Konular
- 4,776
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 310
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
evet arkadaşlar bizimde bırakma vaktimiz geldide geçti
Bir senedir mmomt2 oynuyorum. Bi zamanlar hayatımın bir parçasıydı bu oyunEskideen çook eskideen oyun gerçekten zevk veriyordu (eski olanlar bilir). Eskiden oyuna girerdik oo knka naber ayakları falan filan derken kule filan yapardık zaman geçerdi
şimdi öyle değil gerçekten oyunda yapıcak birşey yok. eskiden edit degilken editliler oyunu bırakırdı anlam veremezdim içimden derdim way anaasını benım oyle çarım olcak bırakırmıyım fln
Ama şimdi onlara hak veriyorum oyunda kule yapalım desen kimse gelmiyo neden? cevabı şu ne yapıcam be kaya keserim azrail ejder fln çıkar. ama eskiden öyle değildi. Şimdi dünki bebeler gelmiş iki günde edit almış artisliğini yapıyolar lan siz kimsiniz dün boktunuz bugun noldunuz kendinizi hiç bişeyde sanmayın.
Neyse arkadaşlar bugüne kadar yanımda olan tüm dostlarımı çok seviyorum isim vermiycem ama beş isim vermek istiyorumOyuna başladığımda bana yardım eden HyperPuncher(murat) çok eskiler tanır bu adamı. Daha sonradan PsmsTyLe ve Unstoplee sizi gerçekten unutmadım arkadaşlar çok hikayemiz oldu zamanında sizinle hatırlıyorum bi gün anlaştık gece kule yapıcaz neyse gece girdim kule yapıyoruz baktım burak diyo benim çok uykum geldi kulede uyuya kaldı
Daha sonra HayriPotter varOda çok artist oldu ama seviyorum onuda
Son olarakta CukTehlikeonunda büyük bi yeri var bende.
Elveda arkadaşlar.. Elveda merkür..
Şimdiye kadar oynadıgım çar isimleri şunlar :
Turkeymamim
StaRLounqE
Kısa bi süreliğine UnsToplee.
Daha sonrada RoMeo1
Görüşmek üzere..:muah:
Benim İsmim Niye Yok Lan Orada.
Neyse Şakası Bir Yana Kendine İyi Bak Kardeşim.Unutma Biz Her Zaman Burdayız. Eski GünLeri Acayip Bir Şekilde ÖzLedim. 
- Konular
- 77
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Benim İsmim Niye Yok Lan Orada.Neyse Şakası Bir Yana Kendine İyi Bak Kardeşim.Unutma Biz Her Zaman Burdayız. Eski GünLeri Acayip Bir Şekilde ÖzLedim.
![]()
Özlenmezmi be sende iyi bak kardeşm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)