Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Okul öncesi eğitimde skandal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 328

FinaL07

Level 29
TM Üye
Üye
Konular
4,879
Online süresi
1h 12m
Reaksiyon Skoru
1,484
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
418
MmoLira
-295
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün basın açıklaması yayınlayan Şube Başkanı Mustafa UĞUR ; Eğitim adına ilginç iddialarda bulundu.
UĞUR yaptığı açıklamada önemli şeyler açıklarken , Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çok sayıda soru sordu.
İşte o açıklamalar
Nevşehir ili Milli Eğitim Müdürlüğü Ülke genelinde okul öncesi eğitimde rakamsal olarak üst seviyelerdeyiz demeye devam ede dursun , gerçekler hiç de öyle değil.
Kısa zaman önce yaptığımız okul ve kurum ziyaretlerinde yolumuz Kozaklı İlçesi Yassıca köyüne düştü. İlgili köyün ilgili okulunun yanına yaklaşıp , araçtan indiğimizde köy halkı tarafından etrafımızı sarılarak siz müfettişmisiniz ? bizim okulun öğretmeni yok , okul öncesi 16 çocuğumuz öğretmen olmadığından aylardır okula gitmiyorlar biz öğretmen istiyoruz demişlerdir.
Gerçekten araştırdığımızda 16 okul öncesi çocuğumuz öğretmen olmadığından öğrenim hakkını askıya almıştır.
Şimdi soruyoruz Ülkenin ortasındaki bir ilimizde bu eğitim skandalı değil de nedir ?
Okul müdürleri , idareciler okul öncesi için , okul öncesi eğitim için zorlanılırken, yaşanan bu durum ne ile izah edilecektir.
Aylardır ilgili okulda öğretmen olmadığını İl Milli Eğitim Müdürlüğü biliyor mu ?
Bilmiyorsa bu ne anlam taşımaktadır?
Biliyorsa şu an kadar neden sorun çözülmedi veya çözülmek istenmedi?
İlgili okul öğretmen ihtiyacı neden açık gösterilip ilgili okula öğretmen ataması yapılmadı ?
İlgili öğrencilerin zararları nasıl karşılanacak ?
Sorumlular hakkında yasal işlem başlatılacak mı ?
UĞUR yayınladığı basın açıklamasında Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU okul öncesi bizim her şeyimiz derken, acaba bu olaya ne cevap verecek merak etmekteyiz açıklamalarında bulunmuştur.

Teşekkürler.

Önemli Deqil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri