- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle iyi günler ;
Arkadaşlar ben Emre-28 adlı kişinin Hamachi Private Server kurulum videosunu izledim ve serveri kurdum.Ama şöyle bir sorunu fark ettin
benim oyuna girmem için bir hesap yaratmam lazım ama o hesabı yaratmak için register sayfası yani sitem yok Turkmmo sitesinde Hamachi için site açma diye bir konu göremedim ve sizden yardım almaya karar verdim.Yani anlatmak istediğim Hamachi için register sayfası yapmayı öğrete bilecek birisi varmı yardım bekliyorum...
Arkadaşlar ben Emre-28 adlı kişinin Hamachi Private Server kurulum videosunu izledim ve serveri kurdum.Ama şöyle bir sorunu fark ettin
benim oyuna girmem için bir hesap yaratmam lazım ama o hesabı yaratmak için register sayfası yani sitem yok Turkmmo sitesinde Hamachi için site açma diye bir konu göremedim ve sizden yardım almaya karar verdim.Yani anlatmak istediğim Hamachi için register sayfası yapmayı öğrete bilecek birisi varmı yardım bekliyorum...- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...