HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ufkun ben varımsohbet eğlencelidir hadi uzaylılar hakkında konuşalım ya da durun Çağaratayın imzasının en altında şey yazıyor neydi yöneticliğimin 3 yılı ve tagın'da 2008'den beridir yazıyor ama üyelik tarihi 2009'u gösteriyor bu nasıl oluyor acaba
![]()
Anlayan el sallasın
TurkMMO kurulmadan önce başka bir forum altında çok eski üyelerimiz devam ediyorlarmış. Daha sonra TurkMMO kurulmuş ve buraya üye olmuşlar. Burdan devam etmişler.
Hmm
Bİlmem Since 2008 deyince tırtım ya yoksa benmi yanlış goruyorum sandım
iyi bunu ogrendiğim iyi oldu birde bu sozu cagatay'dan duyacağım neyse diğer konuya dönelim 
Sirius Gezici UFO müzesi için şehirinizde imza topluyormusunz
Bİlmem Since 2008 deyince tırtım ya yoksa benmi yanlış goruyorum sandım
iyi bunu ogrendiğim iyi oldu birde bu sozu cagatay'dan duyacağım neyse diğer konuya dönelim 

HmmBİlmem Since 2008 deyince tırtım ya yoksa benmi yanlış goruyorum sandım
Hayır.

Uzay & UFO Müzeleri Hakkında Bir Makalem | Odaklan Evlat*
Bakınız makalemde bahsettim bu Müzelerde gerçekten cok ilgi çekecek şeyler dolu gençciz tamam pek ilgimizi çekmeyebilir ama deyeceğine eminim
ayrıca öyle bir Hayır Dedin ki
yorum atasım gelmedi 
Bakınız makalemde bahsettim bu Müzelerde gerçekten cok ilgi çekecek şeyler dolu gençciz tamam pek ilgimizi çekmeyebilir ama deyeceğine eminim

ayrıca öyle bir Hayır Dedin ki
yorum atasım gelmedi 
Uzay & UFO Müzeleri Hakkında Bir Makalem | Odaklan Evlat*
ayrıca öyle bir Hayır Dedin kiyorum atasım gelmedi
Ufolara inanıyorum. Varlığını da kabul ediyorum. Ama insanların tepkileri hele de Sivas gibi bir yerde çok farklı olabiliyor. O yüzden imza toplamaya cesaret edemem.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)