mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Gececiler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 305K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak UFkun Senide Farklı Kılan bu olmalı... Ben Konya'da 246 imza toplayabildiysem kendime olan özgüvenim sayesinde bence denemelesin ama seni sıkmak istemem diğer bir konuya atlayalım mesela avatarlarımız ben bu avatarları bulabilmek için resimleri kesip hd etkisi katıp transparan yapıyorum (:

Anladığıma görede sen Kendi evdeki resiminin face sini çekip turkmmoya ekliyorsun bu daha hoş (:

neyse ufkun yarın akşam kaldığımız yerden devam etme dileği ile...

Bak UFkun Senide Farklı Kılan bu olmalı... Ben Konya'da 246 imza toplayabildiysem kendime olan özgüvenim sayesinde bence denemelesin ama seni sıkmak istemem diğer bir konuya atlayalım mesela avatarlarımız ben bu avatarları bulabilmek için resimleri kesip hd etkisi katıp transparan yapıyorum (:

Anladığıma görede sen Kendi evdeki resiminin face sini çekip turkmmoya ekliyorsun bu daha hoş (:

neyse ufkun yarın akşam kaldığımız yerden devam etme dileği ile...

"Anladığıma görede sen Kendi evdeki resiminin face sini çekip turkmmoya ekliyorsun bu daha hoş (:"

Burayı anlamadım?

Yok Yani demek istediğim Evde hepimizin kucukluk resimleri illaki bulnuur sizde o resmin face yani yüz bölümünü çekerek turkmmoya avatar olarak ekliyorsunuz (: bu gayet hoş (:

Altını çizerek Sivas :)

Aynen öyle. İnsanının ne yapacağı, ne tepki vereceği hiç belli olmuyor.

Yok Yani demek istediğim Evde hepimizin kucukluk resimleri illaki bulnuur sizde o resmin face yani yüz bölümünü çekerek turkmmoya avatar olarak ekliyorsunuz (: bu gayet hoş (:

O benim küçüklüğüm değil. Yeğenimin küçüklüğü ayrıca resimden çekilme değil, canlı çekilme. :)
Photoshopda kullanırım ayrıca. :)
Sadece zevk meselesi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri