IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gececiler Topiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 305K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler kadın proğramına dönüştürmek istemiyorum ama :D 5 Kilo fazlam var napayım :D

Ekmeği sadece kahvaltıda, gereği kadarıyla tüketmelisin. Ayrıca kahvaltıyı sağlam yapıp akşam yemeğini yemezsen gerçekten daha sağlıklı olacaksın. Ayrıca günlük yürüyüşü ihmal etmemelisin. Yürüyüşten kastım, şehrindeki güzel caddelerde günlük tur atmak olabilir :) Sabah sporu daha etkilidir :)

Ekmeği sadece kahvaltıda, gereği kadarıyla tüketmelisin. Ayrıca kahvaltıyı sağlam yapıp akşam yemeğini yemezsen gerçekten daha sağlıklı olacaksın. Ayrıca günlük yürüyüşü ihmal etmemelisin. Yürüyüşten kastım, şehrindeki güzel caddelerde günlük tur atmak olabilir :) Sabah sporu daha etkilidir :)

Tamam teşekkürler Çağatay abi ve Deniz, uygulayacağım :).

Son düzenleme:
Benimkini dinlesen şaşarım :p

AAA Deniz :p Seninkinide dinledim. Seninkindede suyu fazla tüketmeyi falan hepsini bi yere yazdım uygulucağım. Yarın sabah kalkınca ilk işim mekik ve şınav( çekmeye çalışcam :D ) mekiği çekebiliyorumda şınavı denicem :D.
:l03::l03:

Çağatay abi benim de 5-6 Kilo gibi bir fazlalığım var. Yağ yani.. Yürüyüş pek yapmıyorum da onun yerine bisiklet biniyorum günde 2 saat. Bayağı terletiyor falan.. Ama yemeğe de düşkünüm yemeden duramıyorum :D Bisikletin az da olsa etkisi vardır demi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri