Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Satılık Binbaşı Char 30 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djcnr53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djcnr53

Level 6
TM Üye
Konular
170
Online süresi
33m 50s
Reaksiyon Skoru
21
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
146
MmoLira
62
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hesap Satışı yapıcak arkadaşlar öncelikle buraya bakınız..
Forumumuzda güncel bir sayfa olan hesap satış bölümüne, hesap satışı veya takası yapmak isteyen arkadaşlar icin bir cizelge hazırladık lütfen bu cizelgeye bakarak hesap satış ve takas bölümünde konu acmalarını rica ediyoruz aksi taktirde acılan konular kapatılacaktır.

•Satma Sebebiniz(kısacık bir açıklama.):
Oyundaki fiyat artışına para yetiştirmek mümkün değil.Artık başka oyuna yönelecegim.

•Oyuncu kullanıcı ismi: banlanmak istemem oyunda ws atarız n.p

•Karakterin ünvan agacını gösteren,envanteri gösteren,K/D gösteren resimler:

•iletişim bilgileri: Ricted@hotmail.com

•Fiyat: 30 TL

•Ödeme şekli: Kontör / Havale

•Hangi il: Trabzon

inanmayın , kontörü verdim charı vermedi ! yani dolandırıldım şerefsiz !

inanmayın , kontörü verdim charı vermedi ! yani dolandırıldım şerefsiz !

Beni 6 gün beklettin küfür edip çıktın başka msnle geldin sonu w.cn diye sen oldugunu anladım ve charı vermedım daha sonra eski msnle gelip özür diledin ben ise ana baba sövdügün icin vermedim evet bu yüzden yalancıysam evet yalancıyım. Senin gibi ahlaksıza char değil su vermem

uniwuero arkadaşım sen burda haksızsın o küfür etti diye vermiycekmisin 30TL az para değil o parayı yoladığı an zaten sen hertürlü vermek zorundasın bunun hiçbir açıklaması yoktur Sen bir dolandırıcı ve arkadaşımızında dedii gibi ş***fsizsin başkası gönderse yine vermezdin seni gidi seni bn böylre şeylere inanmam ama arkadaşın 30TL sini geri ver o zmn neden geri vermiyorsun buna dolandırıcılık denir arkadaşım (K.İ.L.İ.T)

Arkadaş İle Güzel Güzel Konuştuk Fakat Aynısını Banada Yaptı Kontör Ü Yolladım Sonra Ne Cevap Geldi Nede Char Yazıklar Olsun Başka Ne Denirki Ülkenizde Bol Bol Yeni Hırsızlar Yetişiyor Elbet O Aldıgı Paraların Acısı Bir Gün Senden Çıkar Senden Çıkmasa Bile Çolugundan Çocugunda Çıkar İçinde Biraz Allah Korkusu Olsaydı Böyle Birşey Yapmazdı Zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri