[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Random Weapon Of Miltonius

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shun Kazami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sağol :D Bide Regular Shop'a 55 Yazdım (Shop İd) NE Görim!!! Sizde Deneyin :D Çok Şaşırcaksınız Ama Bende Almadı :( İnş Sizde Alır

Special Offer item tabi alamazsın onun için Mech Quest'te Star Captain alıp verify etmen lazım.

En Nefret Ettiğim MechQuest'tir xD Bir Zamanlar Adventure Quest Oynuyodum Tekli Oyunculu Ondan Sıkıldım Bi Baktım [WORLDS] Yazıyodu Bakim Bakim Neymiş Bi forummu Falan Filan Dedim, Bi Baktım Bu Oyun Sonra Hemen Çar Kasmiya Başladım :D

En Nefret Ettiğim MechQuest'tir xD Bir Zamanlar Adventure Quest Oynuyodum Tekli Oyunculu Ondan Sıkıldım Bi Baktım [WORLDS] Yazıyodu Bakim Bakim Neymiş Bi forummu Falan Filan Dedim, Bi Baktım Bu Oyun Sonra Hemen Çar Kasmiya Başladım :D

Benim aqwyi keşfedişim daha farklı bir ara canım sıkılınca düşünmüştüm vay aq acaba aq diye site varmıdır dedim yazdım aqw çıktı :D

shun kazami bu 1 oldu 3 hakkın var daha 2kere flood yaptığını görürsem
ve onun çıkma ihtimali çok düşük ben 25kere yaptım olmadı artık uğraşmıyorum

Bende Öyle Buldum AQ'Yi :D Sonra AQW Çıktı İşte Önce Aq Yazdım Nete Canım Sıkılınca Seninki Gibiii xD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri