farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Random Weapon Of Miltonius

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shun Kazami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yaa Ben Quest Loadere 555 Yazıp Escherion Helm Çıkartıp Görevi Verdikten Sonra Random Weapon Of Miltonius Almak İstiyom ama Ekranı Unidentified'ler Kaplıyo O En Yukarıda KAlıyo Onu Nasıl Alıcam Tavsiyelerinizi Bekliyom... 26 Kadar Yer Var Şu An Çantamda... Lütfen Tavsiyelerinizi Eksik Etmeyin + Rep Gelicek Lütfennnn :( :(:(:(:(:( :(

O yukarda kalmıyo onun çıkma ihtimali çok düşük zaten çıkarsa unilerin altında çıkar sen unileri biriktirme istediğin item çıkana kadar yap gerisine no de bende öyle yaptım çok rahat Claw of Miltonius aldım ;)

Sağol :D Bide Regular Shop'a 55 Yazdım (Shop İd) NE Görim!!! Sizde Deneyin :D Çok Şaşırcaksınız Ama Bende Almadı :( İnş Sizde Alır

Bide Abi (flood İçin Özür Dilerim) Shop İd'e 555 Yazınca Kimin Görevini Alıyoz? Ve O NPc Nerde? Açıklarsanız Sevinirim.... İnternetten Girecem Program Çok Kasıyo Ve Laglı... :) Kasmayan Quest Loaderli Bi Program Verseniz Olurmu? KullanmaktaO lduğum Program AQWTrainerIII

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri