HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bedensel savaşçılar oyunun en hızlı kasılan karakteridir. Herkes önce str yi fullleyin felan diyor. Gerçekten sağlam olmak istiyorsanız önce hp yi fullleyin başka bir şeye vermeyin. 30 lwl de full olacaktır.Sonra da str ye verin sürekli.Sonra dex i fullleyin o kdr yüksek lwl olursanız son olarak sp
.
İlk master tabikide hava kılıcıdır. Hileliyseniz 2. master kılıç çevirme hile yoksa öfke. 4. master olarak mutlaka hamle yapın son olarak üç yölü kesme yapın çünkü üç yönlü kesme asla orda yazan kadar vurmaz.Üç yönlü kesme en çok vuran diyenler yanılıyo adama gidiyorum üç yönlü kesme orda 1100-1200 yazıyo mesela adam 200-200-200 vuruyo o yüzden benim dediğimi yapın ve hile varken hep çift el kullanın hile yokken kılıç alın.
.İlk master tabikide hava kılıcıdır. Hileliyseniz 2. master kılıç çevirme hile yoksa öfke. 4. master olarak mutlaka hamle yapın son olarak üç yölü kesme yapın çünkü üç yönlü kesme asla orda yazan kadar vurmaz.Üç yönlü kesme en çok vuran diyenler yanılıyo adama gidiyorum üç yönlü kesme orda 1100-1200 yazıyo mesela adam 200-200-200 vuruyo o yüzden benim dediğimi yapın ve hile varken hep çift el kullanın hile yokken kılıç alın.
Hp yi eğer önce fulllerseniz ilk 30 lwl de kimse sizi yatıramaz (suralar ve çok iyi itemliler hariç
). Yaratık keserkende çok rahat kesersiniz bide hile açtımı tmm
. Bu yüzden her zaman önce hangi karakter olursa olsun hp yi full leyin. Sonra karakterin gücüne göre başka şeyleri fullleyin.
Üç yönlü kesmeye gelince ıskalama şansı var ve kılıç çevirme ondan master da biraz daha fazla vuruyor. Yazan rakamlara sakın bakmayın siz vuruşlara bakın.
BİLMEYENLER İÇİN
Beğenenler lütfen +rep versin...
). Yaratık keserkende çok rahat kesersiniz bide hile açtımı tmm
. Bu yüzden her zaman önce hangi karakter olursa olsun hp yi full leyin. Sonra karakterin gücüne göre başka şeyleri fullleyin. Üç yönlü kesmeye gelince ıskalama şansı var ve kılıç çevirme ondan master da biraz daha fazla vuruyor. Yazan rakamlara sakın bakmayın siz vuruşlara bakın.

BİLMEYENLER İÇİN
Beğenenler lütfen +rep versin...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)