Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AnLayanlar bakabilirmi [[?]]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProKatiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 908

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdşlar oyunu açarken hata alırıyorum ;

hatakm.png

bunu duzeltmek için ne yapabilirim

yardımlara +reppp :ka19:

--------- bu hatayı bypassla girerek yok edebiliyorum ama bu seferde oyuna girdiğimde 5 sn sonra şu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?
hata2x.png

-----------------------------------------------------------------
arkdşlar sorun şu dosyalardan olabilir allah rızası için bi rarlayıp atın bi siteye;

* sxs.dll
*MSWINSCK.OCX
(daha onceden kullndgm vip 3.3 ün dosyalarıydı)

Son düzenleme:
Kardesım aynı sorunu ben yasıyorum zorlayınca gırıyo format bıle ıse yaramıyo bılgısayarcıya gorudum hart dısk degıstırmen lazım dedı daha degısmedım hart dısk yarısı calısıyo ama sen yıne bı format la flan oyunun en son surumunu flan ındır dene olmassa hart dısk al kesın olur

Kardesım aynı sorunu ben yasıyorum zorlayınca gırıyo format bıle ıse yaramıyo bılgısayarcıya gorudum hart dısk degıstırmen lazım dedı daha degısmedım hart dısk yarısı calısıyo ama sen yıne bı format la flan oyunun en son surumunu flan ındır dene olmassa hart dısk al kesın olur

harddisk almak bana saçma geldi ama foormatlarsam olarabilir bide bypassla açtım bu sefer oyuna girdi ama 5 sn sonra hata veriyor simdi konuya atıyorum resimle birlikte

alakası yok crossfire dosyasının içine yabancı bir dosya attın hacki gibi ben de atmıştım böle oldu baştan setup kurdum düzeldi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri