HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkdşlar oyunu açarken hata alırıyorum ;
bunu duzeltmek için ne yapabilirim
yardımlara +reppp :ka19:
--------- bu hatayı bypassla girerek yok edebiliyorum ama bu seferde oyuna girdiğimde 5 sn sonra şu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?
-----------------------------------------------------------------
arkdşlar sorun şu dosyalardan olabilir allah rızası için bi rarlayıp atın bi siteye;
* sxs.dll
*MSWINSCK.OCX
(daha onceden kullndgm vip 3.3 ün dosyalarıydı)
bunu duzeltmek için ne yapabilirim
yardımlara +reppp :ka19:
--------- bu hatayı bypassla girerek yok edebiliyorum ama bu seferde oyuna girdiğimde 5 sn sonra şu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?
-----------------------------------------------------------------
arkdşlar sorun şu dosyalardan olabilir allah rızası için bi rarlayıp atın bi siteye;
* sxs.dll
*MSWINSCK.OCX
(daha onceden kullndgm vip 3.3 ün dosyalarıydı)
Son düzenleme:
Kardesım aynı sorunu ben yasıyorum zorlayınca gırıyo format bıle ıse yaramıyo bılgısayarcıya gorudum hart dısk degıstırmen lazım dedı daha degısmedım hart dısk yarısı calısıyo ama sen yıne bı format la flan oyunun en son surumunu flan ındır dene olmassa hart dısk al kesın olur
Kardesım aynı sorunu ben yasıyorum zorlayınca gırıyo format bıle ıse yaramıyo bılgısayarcıya gorudum hart dısk degıstırmen lazım dedı daha degısmedım hart dısk yarısı calısıyo ama sen yıne bı format la flan oyunun en son surumunu flan ındır dene olmassa hart dısk al kesın olur
harddisk almak bana saçma geldi ama foormatlarsam olarabilir bide bypassla açtım bu sefer oyuna girdi ama 5 sn sonra hata veriyor simdi konuya atıyorum resimle birlikte