Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi size yeni buldugum Hileyi tanıtıcagım.
Kullanımı Oldukca kolay.
Resimli anlatım veya videolu anlatım yapmaya gerek duymadım.
Şimdi size yeni buldugum Hileyi tanıtıcagım.
Kullanımı Oldukca kolay.
Resimli anlatım veya videolu anlatım yapmaya gerek duymadım.
Hile Özellikleri.
1.)Otomatik Kırmızı Pot Basma [F5]
F5'e basarak Otamatik kırmızı pot basabilirsiniz.F5 Birden cok fazla basıldıgında Oranı ayarlayabilirsiniz (%50 , %70 veya %100 ) Pot Basar.
F5'e basarak Otamatik kırmızı pot basabilirsiniz.F5 Birden cok fazla basıldıgında Oranı ayarlayabilirsiniz (%50 , %70 veya %100 ) Pot Basar.
2.)Otomatik Mavi Pot Basma [F6]
F6'a basarak Otomatik mavi pot basabilirsiniz.F6 Birden cok fazla basıldığında oranı ayarlayabilirsiniz. (%50 , %70 veya %100) Pot basar
F6'a basarak Otomatik mavi pot basabilirsiniz.F6 Birden cok fazla basıldığında oranı ayarlayabilirsiniz. (%50 , %70 veya %100) Pot basar
3.)Şeytan Kulesi 5.Kat'Da Artı Basma.[F7]
Şeytan Kulesi 5. Kata çıktığımızda Sadece 1 kere basabiliriz ama bu hile sayesinde sınırsız basılabilir.
Şeytan Kulesi 5. Kata çıktığımızda Sadece 1 kere basabiliriz ama bu hile sayesinde sınırsız basılabilir.
4.)Her Yerde Artı (+) Basma [F8]
İstediğiniz yerde Artı (+) Basılabilir.+ Basmak icin Silahinizi 1. Enveanter 1. bosluga yuvaya koymanız gerekir yoksa basmaz.
İstediğiniz yerde Artı (+) Basılabilir.+ Basmak icin Silahinizi 1. Enveanter 1. bosluga yuvaya koymanız gerekir yoksa basmaz.
5.)Otomatik yerdekileri Toplama Hilesi [F9]
Yere düşen eşyaları almanız sağlar.
Yere düşen eşyaları almanız sağlar.
6.) ZoomHack & NoFog
Sisi Kaldırır Uzaktan bakılabilir [F] Tuşu ile Uzaklaştırabilir.[R] Tuşu ile Karekterinize yaklaşabilirsiniz.Bunun için birşeye basmanıza gerek yok pack attığınızda hile kendiliğinden aktif olucaktır
Sisi Kaldırır Uzaktan bakılabilir [F] Tuşu ile Uzaklaştırabilir.[R] Tuşu ile Karekterinize yaklaşabilirsiniz.Bunun için birşeye basmanıza gerek yok pack attığınızda hile kendiliğinden aktif olucaktır
7.)Otomatik Saldırı [P]
Otomatik Saldırı yapar. Aktif Etmek icin [P] Tuşuna basabilirsiniz.
Otomatik Saldırı yapar. Aktif Etmek icin [P] Tuşuna basabilirsiniz.
Download.
&
&
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
&
&
VİRÜS TOTAL :
RaR Şifresi : www.turkmmo.com
RaR Şifresi : www.turkmmo.com
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)