Beyler hepinize mutsuz üzücü bir haverim var.
Bu haberi lütfen kulak arkası etmeyin aksi taktirde sizin zararınıza.
Oyun içerisinde [ga] açıklama yaptı.
Crossfirede birsürü hacker var ve çoğuda türk diye.
Bu yüzden hacklere artık son veriyor.önümüzdeki patch'da
bu hacklar kapanmıyacak ama;malesef direk ban yiyeceksiniz vede 2 günlük,5 günlük,7 günlük,10 günlük değil direk sınırsız ban yiyeceksiniz yani para yatırdıysanız zp aldıysanız yazık olur valla bir dahada açılmaz
([ga] oyun içerisinde bunu yazdı.gözlerimle gördüm yoksa inanmazdım.)
tabiki türkçe değil ama ben sözlükten çevirdim

arkadaşlar lütfen sizin iyiliğiniz için pazartesi yani bugün veya yarın salı patch'ından sonra hack yapmıyalım ki en güçlü biz türkler olalım.diğer herifler hacksız kasıor biz niye yapamayalım ki?
Bunu okuyan lütfen yorum atsın bu arada bana yalancı demeyin gözlerimle gördüm diyorum.sizde o ara oyunda olsaydınız görürdünüz!!!!
Bu haberi lütfen kulak arkası etmeyin aksi taktirde sizin zararınıza.
Oyun içerisinde [ga] açıklama yaptı.
Crossfirede birsürü hacker var ve çoğuda türk diye.
Bu yüzden hacklere artık son veriyor.önümüzdeki patch'da
bu hacklar kapanmıyacak ama;malesef direk ban yiyeceksiniz vede 2 günlük,5 günlük,7 günlük,10 günlük değil direk sınırsız ban yiyeceksiniz yani para yatırdıysanız zp aldıysanız yazık olur valla bir dahada açılmaz

([ga] oyun içerisinde bunu yazdı.gözlerimle gördüm yoksa inanmazdım.)
tabiki türkçe değil ama ben sözlükten çevirdim

arkadaşlar lütfen sizin iyiliğiniz için pazartesi yani bugün veya yarın salı patch'ından sonra hack yapmıyalım ki en güçlü biz türkler olalım.diğer herifler hacksız kasıor biz niye yapamayalım ki?
Bunu okuyan lütfen yorum atsın bu arada bana yalancı demeyin gözlerimle gördüm diyorum.sizde o ara oyunda olsaydınız görürdünüz!!!!
bunların hepsi sallamasyon sen inanıyomusun bizi hackden uzaklaştırmak için atıyo hem nerden biliyon gm oldugunu
GMnin işi yok oyuniçerisinde yazı yazıyor millet oyunubırakıp yazıyı cevırmeye calısacak yhaa
hem sen ne ara cevirdino yazıyı yazılar 5 saniye içerisinde kayboluyor
zaten öyle birşey olsa ana sitesinde yayımlanırdı
başaramadın olmadı

hem sen ne ara cevirdino yazıyı yazılar 5 saniye içerisinde kayboluyor
zaten öyle birşey olsa ana sitesinde yayımlanırdı
başaramadın olmadı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...