Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

StyleMt2 Sizlerle Emek Server..!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halobaba3333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 208

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

halobaba3333

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın Metin2 PvP Üyeleri..Sizlere Yeni Açılmış Olan Büyük Yerleri Hedefleyen Sizin Tabirinizle 10Numara Emek Serveri Tanıtma Amacı İle Duvarı Kirletiyorum:)Simdi Gelelim Oyunumuza Arkadaslar...Beyler Oyunumuz Tamamen Tecrübenize Bağlı Bir Oyundur Ne Kadar Tecrübeniz Varsa Okadar İyisiniz Demektir.Npclerde Saç Stilleri Vs.TRde ep iLe alınan Tüm itemler. Zırhcı Ve Silahcıda +45 İtemleri Altıntas +9 Dolunay Vs. Droplar %10000..Lv.Gösterimi Oyun Tamamen Türkce.Kesinlikle Hile gibi durumla Karsılazmıyacaksınız Çünki Son Teknoloji Sheild-Max Korunmalı.İlk 120 Olan Arkadasımıza[Helal oLsun(:]Kraliyet+Zehir Bizden.. İtem-shop Bölümünde Satılan İtemlerde Hiç Bir Şekilde Abartılı Edit Satılmıyacaktır.Ne Demişler Edit Swyi bitirir.(: Arkadaslar Oyunun 1Yıllık Ücreti Peşin Olarak Verildi Bir Kaç Eksiğimiz Var En kısa Zamanda Telafi Edilecek.Ha unutmadan Kesinlikle Ve Kesinlikle Her Hafta en Az 3gün OX TANAKA METİN BOSS etkinliği Olacaktır Beklıyorum Arkadaslar..[TL]AyLavYu :)
20Mesaj Olmadıgı İçin Site Koyamıyorum ama Çaktırmadan Koycam(:
w w w. stylemt2. n e t birleşik yazın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri