- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Sayın Metin2 PvP Üyeleri..Sizlere Yeni Açılmış Olan Büyük Yerleri Hedefleyen Sizin Tabirinizle 10Numara Emek Serveri Tanıtma Amacı İle Duvarı Kirletiyorum
Simdi Gelelim Oyunumuza Arkadaslar...Beyler Oyunumuz Tamamen Tecrübenize Bağlı Bir Oyundur Ne Kadar Tecrübeniz Varsa Okadar İyisiniz Demektir.Npclerde Saç Stilleri Vs.TRde ep iLe alınan Tüm itemler. Zırhcı Ve Silahcıda +45 İtemleri Altıntas +9 Dolunay Vs. Droplar %10000..Lv.Gösterimi Oyun Tamamen Türkce.Kesinlikle Hile gibi durumla Karsılazmıyacaksınız Çünki Son Teknoloji Sheild-Max Korunmalı.İlk 120 Olan Arkadasımıza[Helal oLsun
]Kraliyet+Zehir Bizden..İtem-shop Bölümünde Satılan İtemlerde Hiç Bir Şekilde Abartılı Edit Satılmıyacaktır.Ne Demişler Edit Swyi bitirir.
Arkadaslar Oyunun 1Yıllık Ücreti Peşin Olarak Verildi Bir Kaç Eksiğimiz Var En kısa Zamanda Telafi Edilecek.Ha unutmadan Kesinlikle Ve Kesinlikle Her Hafta en Az OX TANAKA METİN BOSS etkinliği Olacaktır Beklıyorum Arkadaslar..[TL]AyLavYu 
20 Mesajım Olmadıgı İçin Site Koyamıyorum Ama Çaktırmadan Vericem
3tane dabulü.stylemt2. sonundada net var 

Herşey Sizler Sayesinde!!Teşekkürler..
Hiç Susmuyorum Demi
Ama Napiyim
Sizleri
Cok
Seviyorum
:l04:
Simdi Gelelim Oyunumuza Arkadaslar...Beyler Oyunumuz Tamamen Tecrübenize Bağlı Bir Oyundur Ne Kadar Tecrübeniz Varsa Okadar İyisiniz Demektir.Npclerde Saç Stilleri Vs.TRde ep iLe alınan Tüm itemler. Zırhcı Ve Silahcıda +45 İtemleri Altıntas +9 Dolunay Vs. Droplar %10000..Lv.Gösterimi Oyun Tamamen Türkce.Kesinlikle Hile gibi durumla Karsılazmıyacaksınız Çünki Son Teknoloji Sheild-Max Korunmalı.İlk 120 Olan Arkadasımıza[Helal oLsun
]Kraliyet+Zehir Bizden..İtem-shop Bölümünde Satılan İtemlerde Hiç Bir Şekilde Abartılı Edit Satılmıyacaktır.Ne Demişler Edit Swyi bitirir.
Arkadaslar Oyunun 1Yıllık Ücreti Peşin Olarak Verildi Bir Kaç Eksiğimiz Var En kısa Zamanda Telafi Edilecek.Ha unutmadan Kesinlikle Ve Kesinlikle Her Hafta en Az OX TANAKA METİN BOSS etkinliği Olacaktır Beklıyorum Arkadaslar..[TL]AyLavYu 
20 Mesajım Olmadıgı İçin Site Koyamıyorum Ama Çaktırmadan Vericem
3tane dabulü.stylemt2. sonundada net var 

Herşey Sizler Sayesinde!!Teşekkürler..
Hiç Susmuyorum Demi

Ama Napiyim
Sizleri
Cok
Seviyorum
:l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...