HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne Tarz MMORPG İstediğine Bağlı . Mesela Efektleri Bol Olsun Diyorsan Sana LOCO yu Önerebilirim Ama Efektlerin Çok Olmasına Gerek Yok Diyorsan KaraHan Online Oynayabilirsin .
( Biraz Geç İniyor İkiside Ama Değer Oyunlar
)
( Biraz Geç İniyor İkiside Ama Değer Oyunlar
)Kardeş locoyu yazmayı unutmuşum kusura bakma karahanida yazmadiysam onude eklemiş say onlarıda oynadım ama beğenmedim başka tür önereceğin varsa benimle paylaşabiLirsin 

O Zaman Oynamadığın Bir Kaç Oyun Söyliyim Sana ; Divine Souls - Grafikleri Güzeldir . Age Of Conan - Efektleri Çok Fazla . Battle Star Galactica Online - Air Rivals Benzeri Ama Uzayda . King Of Kings - Mısırda Geçiyor Sanki Oyun Oynamadan Bıraktım Bunu
. Dungeons N Dragons - Grafikleri Yavan Ama Heycanlı Bir Oyun . Perfect Worlds - Oyun Harikulade . Dynasty Warriors - Grafik Ve Eski Çağ Savaşı Buna Derim
. İstersen Daha Bunlar Gibi Dolu Oyun Var Yazabilirim . Ama Sen Bunlara Bi Bak Beyenmezsen Daha Çok Var 
. Dungeons N Dragons - Grafikleri Yavan Ama Heycanlı Bir Oyun . Perfect Worlds - Oyun Harikulade . Dynasty Warriors - Grafik Ve Eski Çağ Savaşı Buna Derim
. İstersen Daha Bunlar Gibi Dolu Oyun Var Yazabilirim . Ama Sen Bunlara Bi Bak Beyenmezsen Daha Çok Var 
Kardeş aralarında king of kings, airrivals, bide perfect worldu denedim perfect world gercekten cok güzel ama arkadas ortamını buLamadım suan dynasty warriorsu deneyeceğim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)