Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mmorpg Önerecek oLan var mi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WinqueN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ne Tarz MMORPG İstediğine Bağlı . Mesela Efektleri Bol Olsun Diyorsan Sana LOCO yu Önerebilirim Ama Efektlerin Çok Olmasına Gerek Yok Diyorsan KaraHan Online Oynayabilirsin . :) ( Biraz Geç İniyor İkiside Ama Değer Oyunlar ;) )

Kardeş locoyu yazmayı unutmuşum kusura bakma karahanida yazmadiysam onude eklemiş say onlarıda oynadım ama beğenmedim başka tür önereceğin varsa benimle paylaşabiLirsin (:

O Zaman Oynamadığın Bir Kaç Oyun Söyliyim Sana ; Divine Souls - Grafikleri Güzeldir . Age Of Conan - Efektleri Çok Fazla . Battle Star Galactica Online - Air Rivals Benzeri Ama Uzayda . King Of Kings - Mısırda Geçiyor Sanki Oyun Oynamadan Bıraktım Bunu :) . Dungeons N Dragons - Grafikleri Yavan Ama Heycanlı Bir Oyun . Perfect Worlds - Oyun Harikulade . Dynasty Warriors - Grafik Ve Eski Çağ Savaşı Buna Derim :) . İstersen Daha Bunlar Gibi Dolu Oyun Var Yazabilirim . Ama Sen Bunlara Bi Bak Beyenmezsen Daha Çok Var ;)

Kardeş aralarında king of kings, airrivals, bide perfect worldu denedim perfect world gercekten cok güzel ama arkadas ortamını buLamadım suan dynasty warriorsu deneyeceğim :)

silahlı oyun diye tabir edebiliriz(FPS diyil TPS): gunZ

MMORPG:Bilmem ama allods iyidir bende ona sadrım oynamakla iyi ediyosun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri