- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ne Tarz MMORPG İstediğine Bağlı . Mesela Efektleri Bol Olsun Diyorsan Sana LOCO yu Önerebilirim Ama Efektlerin Çok Olmasına Gerek Yok Diyorsan KaraHan Online Oynayabilirsin .
( Biraz Geç İniyor İkiside Ama Değer Oyunlar
)
( Biraz Geç İniyor İkiside Ama Değer Oyunlar
)- Katılım
- 25 Kas 2010
- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 172
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Kardeş locoyu yazmayı unutmuşum kusura bakma karahanida yazmadiysam onude eklemiş say onlarıda oynadım ama beğenmedim başka tür önereceğin varsa benimle paylaşabiLirsin 

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O Zaman Oynamadığın Bir Kaç Oyun Söyliyim Sana ; Divine Souls - Grafikleri Güzeldir . Age Of Conan - Efektleri Çok Fazla . Battle Star Galactica Online - Air Rivals Benzeri Ama Uzayda . King Of Kings - Mısırda Geçiyor Sanki Oyun Oynamadan Bıraktım Bunu
. Dungeons N Dragons - Grafikleri Yavan Ama Heycanlı Bir Oyun . Perfect Worlds - Oyun Harikulade . Dynasty Warriors - Grafik Ve Eski Çağ Savaşı Buna Derim
. İstersen Daha Bunlar Gibi Dolu Oyun Var Yazabilirim . Ama Sen Bunlara Bi Bak Beyenmezsen Daha Çok Var 
. Dungeons N Dragons - Grafikleri Yavan Ama Heycanlı Bir Oyun . Perfect Worlds - Oyun Harikulade . Dynasty Warriors - Grafik Ve Eski Çağ Savaşı Buna Derim
. İstersen Daha Bunlar Gibi Dolu Oyun Var Yazabilirim . Ama Sen Bunlara Bi Bak Beyenmezsen Daha Çok Var 
- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 172
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Kardeş aralarında king of kings, airrivals, bide perfect worldu denedim perfect world gercekten cok güzel ama arkadas ortamını buLamadım suan dynasty warriorsu deneyeceğim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)