Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ya arkadaş dün 25 tane tas bastım +5 e hepside yandı admınlere duyuru.... Bu + basma sorunu merkür ve venüste düzeltildi marstada düzeltilsin +basma oranı %10 bu %30 %40 oranına cıksın
serverin kalitesi için destek...
serverin kalitesi için destek...
evet yeminli9'a katılıyorum admin 1 muho 3 gun ard arda denedım +7 olmadı 500m yedik çok az geçme şansı
taş konusunda katılmıyorum herkes +5 e taş bassa ha markette 1k ya satılmıs ha basmısın aynı sey olurdu zor olması zevk vermis fakat bu iteme + basma geçrkten sorun oldu hani bu gün sura açtım +7 ye basmak için 170 m harcadım +8 e 100m +9 a 80 m bunlarla +9 kara büyü alırdı insan
Bu item hariç diğerleirnin oranlarına ellenilmemei isabet olur
Bu item hariç diğerleirnin oranlarına ellenilmemei isabet olurtaş konusunda katılmıyorum herkes +5 e taş bassa ha markette 1k ya satılmıs ha basmısın aynı sey olurdu zor olması zevk vermis fakat bu iteme + basma geçrkten sorun oldu hani bu gün sura açtım +7 ye basmak için 170 m harcadım +8 e 100m +9 a 80 m bunlarla +9 kara büyü alırdı insanBu item hariç diğerleirnin oranlarına ellenilmemei isabet olur
Yeri Geldi 20 Kere Yaktık Yeri Geldi 30 Kere Hiç Bir Zaman Yılmadk .

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)