Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sa Arkadaşlar 61 Lv çharım var Bedensell.... Ama ben güçlü beden yapmak istiyorum Metin2Türkte ne almalıyım lütfen yardım kağıdın adını tam söyleyeni altayda kasarım 48 levele kadar katta.. yada + rep veririm
Ne yazıkkı Yapamassın Artık Boyle Devam Edeceksın Yada Zihinsel Charla Takas Edceksin
Beceri Sıfırlama Kagıdı Hakkında: Sadece Bir Beceriyi Sıfırlayabilirsin Ornek Olarak;
Hava Kılıcını Master Yaptın Diyelım Ama Sen Ofke Master Yapmak İstiyorsun ama Beceri Puanın Yok Beceri Sıfırlama Kagıdı Alıyorsun Ep İle Sonra Hava Kılıcı Skillini Sıfırlayıp 17 Tane Beceri Puanı Kazanıyorsun o 17 Beceriyle Hangi Skile Vereceksen Onu Yapıyorsun
Not:Hava Kılıcı Diyelım 19'da Acıldı Diyelım Kagıt ile Sadece 17 Beceri Puanı Alabiliyorsun
Sana Tavsiyem Metin2'nin Forumdan Biriyle Aynı Nitelıkte Bir Charla Takas Et
Umarım İsine Yaramıstır
Beceri Sıfırlama Kagıdı Hakkında: Sadece Bir Beceriyi Sıfırlayabilirsin Ornek Olarak;
Hava Kılıcını Master Yaptın Diyelım Ama Sen Ofke Master Yapmak İstiyorsun ama Beceri Puanın Yok Beceri Sıfırlama Kagıdı Alıyorsun Ep İle Sonra Hava Kılıcı Skillini Sıfırlayıp 17 Tane Beceri Puanı Kazanıyorsun o 17 Beceriyle Hangi Skile Vereceksen Onu Yapıyorsun
Not:Hava Kılıcı Diyelım 19'da Acıldı Diyelım Kagıt ile Sadece 17 Beceri Puanı Alabiliyorsun
Sana Tavsiyem Metin2'nin Forumdan Biriyle Aynı Nitelıkte Bir Charla Takas Et
Umarım İsine Yaramıstır

EP Ile Beceri Sıfırlama Kağıdını Kullanarak Yapabilirsiniz.
Tek Beceri Ama. LvL Kaybınız Varsa Düzenlemez Ne Yazık ki.
Tek Beceri Ama. LvL Kaybınız Varsa Düzenlemez Ne Yazık ki.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)