Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Pes 2010 Dünya kupası Modu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 985

Cecco

Level 9
TM Üye
Konular
712
Reaksiyon Skoru
738
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
200
MmoLira
-52
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu Alıntıdır​

Merhaba arkadaşlar ben bir torrent sitesinden indirdim bu yamayı ve çok güzel bir yama bir arkadaşım için uploud etmiştim aklıma burası geldi uploud etmişken burayada ekleyeyim dedim dosya tek linktir toplam 375 mb rardan çıkardıgınız zaman sırasıyla 1,2,3 olarak 3 klasör çıkacaktır ilk önce birinci klasörü sonra ikinci klasörü ve en son üçüncü klasörü yükleyeceksiniz ve kurulum bitecek kurulum toplam 1 dk almıyor yükleme bittikten sonra masaüstüne ( South Africa 2010 Mod ) kısayolu gelecektir ondan oyuna girin dikkat edin oyun c yüklüyse zaten direk oraya yüklüyor ama farklı yerde yüklüyse lütfen o yüklü olan sürücüyü seçin yamada hiçbir sorun yoktur kendim oynadım hollandayla bir kupa aldım onun resimlerinide koydum buraya :)

arkadaşlar tek link olarak tekrar uploud ettim indirdikten sonra 1.2.3 sıralamayla 3 klasör çıkacak bunları sıralamaya göre yükleyeceksiniz indirdikten sonra o üç klasörün içinde üç tane dosya çıkacak onlardan çıkmayan olursa yazarsınız tekrar uploud ederim sorun olursa uploud ettiğim siteden kaynaklanmaktadır herkese iyi oyunlar

Oyun içi Resimler

29wjy1j.jpg

230axc.jpg

314dog0.jpg

e6c2mf.jpg

35li92r.jpg

2z5vt6f.jpg

4l11mw.jpg

erc3n8.jpg

4j3ipz.jpg

242tkxx.jpg

rs4md4.jpg

2mpxx52.jpg

Pes 2010 Dünya Kupası Mod Link

Teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri