Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

panelden server komutları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fesy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 571
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar kendı pvp server panelimi kodluyorum bu aralar,Gelişmiş bir şey yapmaya çalışıyorum;örneğin filezilla yerine direk panel üzerinden dosya erişim,dosya değiştirme silme kopyalama gibi,sorum şu;
bu sitede bir sürü dosya veriliyor,örneğin yüzük gibi.Açıklamasında dosyayı /user/rain..... dizinine at diyor,tamam burda problem yok.Panelden dosyayı söylenilen klasöre gönderebiliyorum,ancak bundan sonra make sh yada reboot komutları için sanal makineye dönmem kodu orada yazmam gerekiyor.Ben bu işlemleri direk panel üzerinden yapmak istiyorum,yani panelde reboot butonu olduğunu varsayalım.Butona tıkladığında server reboot olacak.Bunu nasıl yapabilirim,yada illaki bir java c# vs tarzında bir application mı yazmalıyım

Arkadaşım anladığıma göre sen bir program yapmak istiyorsun.Butona basınca reboot atacak gibi.Bu gibi programları yapabilmen için java ile ilgili iyi bir ders almalısın.

bu işi öncelikle web panelimdn halletmek istiyorum o olmazsa application düşünüyorum,java biliyorum ,benim sorum ne yapmam gerektiği,o kısma nasıl ulaşabilirim,sftp den mi nereden ? teşekürrler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri