HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız :Bugrahan
Soyadınız :Cetin
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Antalya.
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2 yerde [GM]lik ve [GA]lik yapdim.
Günlük Online Süreniz :Hafta sonu 24 saat yada 10 saat hafta ici belirsiz.
Özellikleriniz : Silah yaratabilirim,Yetenekleri perfeck yapabilirim,7efsun yapabilirim ve kufur edenleri oyundan atarim ve banlarim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Gercek adresimi vermiyorum oyun adresimi veriyorum oyun12123434@hotmail.com.
Diğer / Ek : Hic kimseye izinsiz item vermem.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Avrasya Mt2 ve Asyamt2.
Soyadınız :Cetin
Yaşınız :17
Yaşadığınız Yer :Antalya.
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :2 yerde [GM]lik ve [GA]lik yapdim.
Günlük Online Süreniz :Hafta sonu 24 saat yada 10 saat hafta ici belirsiz.
Özellikleriniz : Silah yaratabilirim,Yetenekleri perfeck yapabilirim,7efsun yapabilirim ve kufur edenleri oyundan atarim ve banlarim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Gercek adresimi vermiyorum oyun adresimi veriyorum oyun12123434@hotmail.com.
Diğer / Ek : Hic kimseye izinsiz item vermem.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Avrasya Mt2 ve Asyamt2.
Son düzenleme:
SerSeRi0745 kardeşim eğer hamachi serverime gm olmak istersen hamachi ağları MnykMt2 şifre 123 tek ağ var max 10 kişilik server eğer bana hamachi server sitesi açarsan sana [GA] lık veririm oyundaki adım [TL]WoW efsun oranlarımız oyunun tadı cıkması icin 50 ama 1 t yang karsılıgı 10tane 30000 lik efsun verilir efsunlar başarısız cıkmas oyun baslangıc lvli 250 dir 5 lvl atlayana [GM]lik verilir oyunumuza 1 [GA] 2 [STL] 6 [GM] alınacaktır toplam 9 tane gm alınacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)