- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Değerli arkadaşlar;
acısıyla tatlısıyla hatırı sayılır bir zamanı geride bıraktım oyunda...
ilk çarım Venüsde 99 levelde bırakdığım 5iktas ve 2.çarım yine aynı yerdeki 5iktasninja...Kimseye kötü bir söz söylemişliğim yok,oyunda herhangi bir ceza almadım,elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım imkanlar dahilinde,yinede kırdığım kimseler olduysa affımı diliyorum;tek tek isim saymak yerine bir türlü ısınamadığım kişilerde dahil herkese teşekkür ediyorum ve sözlerimi burada noktalamak istiyorum,iyi oyunlar...:l04:
acısıyla tatlısıyla hatırı sayılır bir zamanı geride bıraktım oyunda...
ilk çarım Venüsde 99 levelde bırakdığım 5iktas ve 2.çarım yine aynı yerdeki 5iktasninja...Kimseye kötü bir söz söylemişliğim yok,oyunda herhangi bir ceza almadım,elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım imkanlar dahilinde,yinede kırdığım kimseler olduysa affımı diliyorum;tek tek isim saymak yerine bir türlü ısınamadığım kişilerde dahil herkese teşekkür ediyorum ve sözlerimi burada noktalamak istiyorum,iyi oyunlar...:l04:
(not:sadece oyundan sıkıldığım için bırakıyorum)
- Konular
- 2,390
- Reaksiyon Skoru
- 686
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -7