Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

OutlawZ Takımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

OutlawZ, TurkMMO takımı kuruldu!Bu birliğin içindeki herkes birbire yardım edip, kardeş olacaktır!Bu birlikteki herkes bir Outlaw olacaktır!Bu gruba katılan ve bundan sonra yapıcağımız paylaşımlarda herkesin ismi geçmekle birlikte takımımız adı geçicektir.Video olsun,Hile seti olsun ne olursa olsun grubumuz cok güclü olup, herkesin ilgisini çekicektir! Gruba katılmak isteyenlerin gerekleri
  1. +350 Mesaj
  2. Online saati 3-4 saat ve +
  3. Herhangi bir vukuatı olmayacak kişiler (Küfür,virüs yayma,para kazanmaya calisma)
  4. Katılırsa takıma karşı saygılı davranacağına en kutsal şeyler üzerine dair söz vermelidir.
Ben şimdiden kurucu olarak Allah'ın ve Kitabı Kuran-i Kerim üstüne söz veriyorum! Takımımıza giripte 3.Kuralı ihlal eden olursa ben tarafından atılacaktır! Takıma girmek için ne yapmak lazım? Öncelikle bana öm atmalısınız, eğer kabul edilirse isminiz konuda geçtikden itibaren artık sizde bir Outlaw'sınızdır.
OutlawZ
Takımız: Kurucu: KeNjiRo, Don Vito Corleone Kıdemli Outlaw: CenabeT HaRBiY Deneyimli Outlaw: cskn192 Outlaw: ozany Outlaw: oguzsnlr15, ZaLiM's Outlaw: sweet_dreams Outlaw: furkican_16 Kıdemli Outlaw: ORmanCi, Destur Cek Outlaw: ßy DarkPoneix Deneyimli Outlaw: melancoliq Outlaw: nakaf Outlaw: backtoback Outlaw: Blacken MurtaghSha Outlaw: sefagenc55 Outlaw: ßéLa_07 Outlaw: ~°Pî§KøpÂT°~ Outlaw: Rap-Cowßoy Outlaw: ugurxx23 Outlaw: Teorem, ata350 Outlaw: Ctrl Outlaw: FeelTheGame Outlaw: Brother Outlaw: VForce07 Outlaw Girl: Xiaoyu Outlaw: cagataye95 Outlaw:Jr. Ernesto Outlaw:№ÃŠΚ Pistolero Outlaw: Extacy Atilanlar: KingTurk : İmza yapmadığı için Şimdi takımımızın imzası; (Bunu koymak zorunludur, aksi taktirde kimse sizin bir Outlaw üyesi olduğunuzu bilemez.) Yazı tipi : Verdana seçin, 1.Outlaw yazısı: Kırmızı,Kalın,Boyutu 1 2.Resim 3.Yasadışı silahşör yazısı:Siyah,Kalın, Boyutu 1 4.Bir boşluk bırakın 5.OutlawZ yazısı: Siyah,Kalın, Boyutu 4
OutLaw
Outlaw.jpg
Yasadışı silahşör,.....
.... yazan yere isminizi isterseniz yazıcaksınız.
OutlawZ
thuglifeoutlawzlogo.jpg
Kod:
[CENTER][B][SIZE=1][COLOR=red]OutLaw[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
Kod:
 [CENTER][B][IMG]http://i112.photobucket.com/albums/n196/bigkenny14/Outlaw.jpg[/IMG][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=1][B]Yasadışı silahşör,[/B][/SIZE].....[/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=4][B]OutlawZ[/B][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
Eğer sıfat koymak isterseniz, küfür ve aşırı büyüklüğe kaçmadan ingilizce ve yahut Türkçe başvuru yaparken isminizi ve sıfatınızı yazmalısınız: Bir başvuru örneği: Forumdaki isim: İstenilen sıfat: Gerekç: (İsterseniz yazın isterseniz yazmayın) Başvurular başlamıştır! Çok eğlenceli dakikalar geçireceğiz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazdım kanka ;), onun öm atmasına gerek yoktu msnden halledik.Siz atın öm,pm veya mesaj...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri