Merhaba Arkadaşlar Coğu Kişinin Arayıp Bulamadığı Sistemi Sizler İçin Yapıp Paylaşıyorum İyi Kullanmalar..
Kurulum İçin Gerekli Dosyalar ,
İndirmek İçin : TIKLA
VirusTotal : TIKLA
1 Teşşekkürü Çok Görmeyin.. Sağlıcakla Kalın..
[GÜNCELLEME]
taskbara bırakıldığı zaman effect çıkmaması ; örnek;
Fixi ; UiTaskbar.py açılır def RefreshQuickSlot(self): aratılır ;
Python:
if constInfo.IS_AUTO_POTION(itemIndex):
# metinSocket - [0] : Ȱ¼ºÈ ¿©ºÎ, [1] : »ç¿ëÇÑ ¾ç, [2] : ÃÖ´ë ¿ë·®
metinSocket = [player.GetItemMetinSocket(Position, j) for j in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM)]
if 0 != int(metinSocket[0]):
slot.ActivateSlot(slotNumber)
else:
slot.DeactivateSlot(slotNumber)
bu kod bloğun altına eklenir ;
Python:
if app.BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT:
if ahmetatalayInfo.IS_NEW_SPEED_POTION(itemIndex):
metinSocket = [player.GetItemMetinSocket(Position, j) for j in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM)]
if 0 != int(metinSocket[0]):
slot.ActivateAcceSlot(slotNumber)
else:
slot.DeactivateAcceSlot(slotNumber)
DÜZELTME :
@bykatil199 konu için teşekkürler isterseniz konuya dahil edebilirsiniz pek cok insan yorumlari fazla okumaz
Locale_game.txt
Kod:TOOLTIP_AFFECT_POTION_2 Turuncu Şebnem SNA
Eklenir
![]()
Renk Değiştirmek isteyen
root > uiinventory.py
olan kısım icindeKod:if app.BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT:
bunuKod:self.wndItem.ActivateSlot(i)
bu şekilde değiştirirse turkuaz olacaktir renkKod:self.wndItem.ActivateSlot(slotNumber, (32.00 / 255.0), (178.00 / 255.0), (170.00 / 255.0), 1.0)
5 SANIYE FIXI VE STR DEF BONUSLARINI VERMEMESİNİN ÇÖZÜMÜ
Not2: 5 saniye fixi uygulanmiştir sadece konudakini kurunuz ( kurarken AFFECT_ITEM_BLOCK 603 dür bu sistemdede 603 oldugu için cakışacaktir AFFECT_ITEM_BLOCK = 313 yapmayi unutmayiniz
https://forum.turkmmo.com/konu/3458774-oto-kirmizi-ve-oto-mavi-pot-bugu/C++:#ifdef BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT case NEW_MOVE_SPEED_POTION: case NEW_ATTACK_SPEED_POTION: { if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_MOVE_SPEED_POTION) type = AFFECT_MOV_SPEED; if (item->GetVnum() == NEW_ATTACK_SPEED_POTION) type = AFFECT_ATT_SPEED; if (AFFECT_NONE == type) break; CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_MOVE_SPEED_POTION) { bonus = POINT_MOV_SPEED; flag = AFF_MOV_SPEED_POTION; } if (item->GetVnum() == NEW_ATTACK_SPEED_POTION) { bonus = POINT_ATT_SPEED; flag = AFF_ATT_SPEED_POTION; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; case NEW_KRITIK_POTION: case NEW_DELICI_POTION: case NEW_DRAGON_1_POTION: case NEW_DRAGON_2_POTION: case NEW_DRAGON_3_POTION: case NEW_DRAGON_4_POTION: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } if (item->GetVnum() == NEW_KRITIK_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_1; if (item->GetVnum() == NEW_DELICI_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_2; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_1_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_3; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_2_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_4; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_3_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_5; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_4_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_6; if (AFFECT_NONE == type) break; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_KRITIK_POTION) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DELICI_POTION) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_1_POTION) { bonus = POINT_MAX_HP_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_2_POTION) { bonus = POINT_ATT_GRADE_BONUS; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_3_POTION) { bonus = POINT_MAX_SP_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_4_POTION) { bonus = POINT_DEF_BONUS; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; case NEW_SEBNEM_PEMBE: case NEW_SEBNEM_KIRMIZI: case NEW_SEBNEM_MAVI: case NEW_SEBNEM_BEYAZ: case NEW_SEBNEM_YESIL: case NEW_SEBNEM_SARI: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_PEMBE) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_1; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_KIRMIZI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_2; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_MAVI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_3; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_BEYAZ) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_4; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_YESIL) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_5; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_SARI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_6; if (AFFECT_NONE == type) break; CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_PEMBE) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_KIRMIZI) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_MAVI) { bonus = POINT_ATT_GRADE_BONUS; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_BEYAZ) { bonus = POINT_DEF_GRADE; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_YESIL) { bonus = POINT_RESIST_MAGIC; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_SARI) { bonus = POINT_ATT_SPEED; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; #endif