Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: ARA

1. Jaguarz

Altın Konu Dragon Soul Set Bonus System

Bonusların sadece takılı simyalarda gösterilip geri kalan alanlarda gösterilmemesini isterseniz, yorumlara baktım herhalde çoğu kişi ya bu sorunu yaşamadı yada marty files'ten kaynaklı olabilir ds envanterinden taşları ticarete sürüklediğinizde veya pazara bonuslarda görünüyor sadece giyili...
  2. Psych0SoociaL

[PYTHON] Otomatik Karakter İsmi Oluşturma
    4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Merhaba, iyi forumlar, Sistemi kısaca anlatmak gerekirse, oyuncu yeni bir karakter oluştururken isterse otomatik olarak isim oluşturabilecek. Sistemle ilgili detaylı videoyu ekliyorum, oradan izleyebilirsiniz. Ek olarak, konu kısa olduğu ve linkin zamanla bozulma ihtimali bulunduğu için...
  3. mrtcnglr

Oyuncu Engelleme Sistemi

Ufak tefek eksikler var (locale_game, locale_interface, locale_string) ve aşağıda eklediğim kısım. Haricinde sorunsuz eline sağlık. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. uiscript/messengerwindow.py { "name" : "GuildButton", "type" : "button", "x" ...
  4. metinx22

NPC RENK ACİL YARDIM

UserInterface\InstanceBaseEffect.cpp açılır ; ara IAbstractPlayer& rPlayer=IAbstractPlayer::GetSingleton(); if (rPlayer.IsPartyMemberByVID(GetVirtualID())) return NAMECOLOR_PARTY; return NAMECOLOR_PC + GetEmpireID(); } Altına ekle veya düzenle else if (IsNPC()) { return...
  5. llJ3Luell

K Envanter Highlight Uyarlama

Öncelikle Selamun Aleyküm. Bugünkü konumda Sabitteki K Envanterine HighLight Sistemini uyarlamayı anlatacağım. Çözüm çok kolaymış fakat zaman aldı çünkü Metin2'nin kod yapısı çok çok karışık. neyse başlayalım. KANIT: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
  6. cerooor

Cevaplanmadı  Won sistemi

iyi geceler, won sistemi eklerken pack kısmında uitaskbar.py'de bir sorun var anlatımda bahsi geçen kod blokları benim uitaskbar.py'de yok #ARA : self.wndMoney = self.GetChild("Money") self.wndMoneySlot = self.GetChild("Money_Slot") self.wndMoneyIcon =...
Geri